Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Reikää ja ruutua

Työssäoppiminen loppu mun osaltani eilen ja nyt en taidakaan ostella Seppälästä yhtään mitään pieneen hetkeen. Siellä tulee käytyä tosi harvoin minkään muun kun kynsilakkojen takia (ja toisaalta on tullut käytyä vaatekaupoilla noin yleensäkin tosi vähän tässä vuoden tai parin sisällä) ja nyt kun en vietä siellä päiviäni, ei tule bongailtua niitä kivoimpia juttuja sieltä kaiken muun keskeltä. :D Mutta no, koko työssäoppimisen aikana raaskin ostaa peräti neljä vaatetta, joista tuo haalari oli yksi. Tässä sitten nämä loput:

Huonoja kuvia, mutta täällä mun huoneessa (ja oikeestaan koko kämpässä) on huono ottaa yhtään mitään kokovartalokuvia, koska taustalle tulee heti kaikenlaista sekavaa krääsää. Ja kylläpä voi samat hiukset näyttää ihan eriltä eri valokuvissa. Outoa.
Reikäpaitaa halusin jo silloin muinoin ernuaikoinani ja joskus harkitsin ihan vakavissani virkkaavani sellaisen. Kiusallani sitten kokeilin tätä eräänä päivänä töiden jälkeen ja melkein yllätyin miten kivannäköinen se oli. Ja sain huijattua itseni ostamaan tän, koska opintotuki oli justiinsa tullut ja en oikeasti ikinä osaisi virkata tämmöistä enkä edes semmoista missä nuo reiät saisi olla ihan epämääräisen kokoisia ja lopputulos saisi olla vähän rähjäisempi. Enkä edes jaksaisi, koska tämä on aika pitkä. Pituutta löytyy melkein polviin asti, eli oikeastaanhan tämä on mekko.
Lissää ruutupaitoja! En oo ikinä omistanut samaa vaatetta kahdessa eri värissä, mutta kun nämä meni aleen ja aletuotteita sai kaks yhden hinnalla... Oli ihan pakko. Hintaa yhdelle tuli joku vajaa 5 euroa, eli en voinut enää huijata itteäni sillä, että ompelisin samanlaiset halvemmalla. Lisäks mulla on ollut aika hyviä kokemuksia Seppälän samantyyppisistä puseroista ja nääkin vaikuttaa melko laadukkailta. Ja ihan täydelliset värit! Kauheeta puolustelua. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)