Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

30th of April / Walpurgis Night

Yippee-ki-yay! Sain rakkahan tietokoneeni huollosta ja nyt pääsen kirjottelemaan vapun aatosta reilua viikkoa jäljestä. :-) Kokoonnuttiin muutaman kaverin kanssa ensin Sokoksella ruokaa ostaaksemme ja siitä jatkettiin pienelle torikierrokselle. Mun on ollut joka vappu pakko päästä edes vilkasemaan Tampereen vapputoria, koska ei se vappu tule ilman niitä kaikkia hajuja, makuja, ääniä ja värejä. Saa nähdä miten haikeaa on vuoden päästä jos sitä ollaankin ihan eri paikkakunnalla.
Maija Mehiläinen (Die Biene Maja)!om nom nom

Vappupallot on ihania. Kaikki noi Maija Mehiläiset, Paavo Pesusienet, Hello Kittyt, Angry Birdsit, Muumit, Minni Hiiret ja Barbapapojakin siellä oli, ihania. Värikkäitä vappunaamareita, -hattuja ja -peruukkeja, ongintaa ja narunvetoa, metrilakua, hattaraa ja haisevaa muikkua. Vappu on paras juhla. :D

Torilta jatekttiin kaverin luokse ja kaikki oli erittäin innoissaan sillä meitä odotti huikea herkkuruokataivas. Nälkäkin oli jo ihan kiitettävä ja ruokaa laittaessa se vaan kasvo kasvamistaan.
Niin se grillikausi sitten aukesi! Viimesessä kuvassa vähän dokumentointia illan menusta. :D Oltiin niin nälkäsiä ja hätäsiä ettei jaksettu edes antaa juustojen sulaa kunnolla paprikan päälle, mutta hyvää oli. Hampurilaisetkin oli aika taivaallisia, käytettiin tohon sitä semmoista vaaleeta Reissumiestä ja ite ainakin tykkään siitä paljon enemmän kun mistään vaaleesta höttösämpylästä. Ja kaiken kruunas kauniit ite tehdyt munkit. :D Ne piti kuitenkin nauttia sisällä, koska semmoinen ilonpilaaja tuuli siellä taas pyöri ulkona koko päivän. Munkkitaikina olis kai saanut olla vähän tönkömpää jos olisi kaivannut semmosta visuaalisestikin miellyttävää lopputulosta, mutta mulle nuo ainakin kelpas paremmin kuin hyvin. Maku oli kohdallaan ja pieni persoonallinen vivahde ulkonäössä ei harmittanut, kaupassakin lykkään koriin mieluummin ne epämuodostuneet vihannekset. Mutkalle mennyt kurkku vaan on hauska siinä missä ituja puskevaa perunaa muistuttava munkkikin.

Celebrated the 30th of April with a few friends. It was great ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)