Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Huhtikuun...

Alkuun pieni huomio: Koneeni meni vähän rikki, mutta toivon mukaan saan siihen varaosia aika äkkiä eikä tästä synny mitään hirmuisen pitkää blogitaukoa. Tän kuukauden postauksen pystyn onneksi tekeen nyt ilman kuvien muokkailuakin mamman läppärillä.

...eeppisimmät raivoamiset ja epätoivoon vaipumiset synnytti edelleen hakusessa oleva kesätyö. Haista Suomi perse, jos et voi antaa minulle edes yhtä hikistä siivoushommaa, että pääsisin jynssäämään vessoja 30 asteen helteessä tienatakseni sen verran rahaa tilille, että voin ehkä syssyllä muuttaa opiskeleen jonnekin, niin ei sitten. Minusta tulee yhteiskunnan hylkiö, elän muiden ihmisten verorahoilla, haisen pahalta ja annan hampaitteni mädäntyä suuhuni. Sen sijaan että eläkeläisenä leipoisin naapuruston lapsille erinäköisiä herkkuja pullasta piirakkaan, pelottelen ja jahtaan heitä naama irvessä huutaen minkä varastamastani rollaattorista pääsen. Kissan tai kaksi hankin joka tapauksessa, mutta niidenkin elintaso tulee riippumaan ihan täysin nyt tästä kesästä.

...itsetutkiskelujen tulos: Kuulun sittenkin sukuun! Tai ainakin perheeseen. Oon nimittäin aina luullut olevani ihan hirveän rauhallinen kuski, mutta nyt kun oon viihtynyt ratissa aktiivisemmin, oon löytänyt itestäni ihan uuden puolen. :D Välillä tekee mieli näyttää sitä pisintä sormea vähän kaikille, ketkä on erehtyneet samaan aikaan liikenteeseen. Perkeleet kun ajavat ihan perässä kiinni ja aiheuttavat kamalaa houkutusta tehdä äkkijarrutuksia. Toisaalta en halua pitää kellekään mitään autokoulua oman niskani tai muunkaan hyvinvointini kustannuksella.

...tunteellinen siili tuli vastaan bussissa noin puoli yhden aikaan yöllä. Joku tyttö oli poistanut/blokannut tämän kyseisen pojan Facebookissa ja sitä jaksettiin kirota (lähinnä vitun voimin) sellaset puoli tuntia. Ymmärtäähän sen miten koville tuollainen ottaa, mutta ei sitä silti tarvitse edessä istuvan selkänojaa potkia kuin pieni kakara.

...pysäyttävin video:


Oikeen hyvät vaput kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)