Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Mää valmistun!

Otsikko sen jo paljasti. Mää valmistun! Musta tulee pukuompelija! Eikä se vielä riitä, nimittäin selvisin lukiosta ja kirjotuksistakin niin että on lupa valmistua tupsullinen lakki päässä. Se selvis viikko takaperin kun äitiltä tuli onnitteluviesti ja hetken ihmeteltyäni kävin katsomassa Aamulehden sivuilta ja siellä se nimi sitten oli.
Tekee mieli sanoa, että eihän siitä ollut mitään epäilystäkään. Mutta kyllä tähän neljään vuoteen mahtu yks jos toinenkin epätoivon hetki. :D Ammattipuolen kanssa ei ehkä niinkään, mutta en oikein vieläkään ymmärrä miksi kävin ton lukion. Mä en eläessäni tuu ymmärtämään sitä pänttäämisen iloa, joten onneksi mulla tuntuu jäävän asiat kohtuu helposti päähän. Ja onneks kirjotuksissa varmaan puolet on kiinni tuurista ja omalle kohalleni sattui melko hyvä sellanen. Jos joku on ihan vähän utelias ja koska haluun ihan vähän kehuskella saavutuksillani, niin tässä tämä maaginen rivi, jonka sain yyteeällältä kiitoksena noin tuhat päivää kestäneestä ympärivuorokautisesta stressaamisesta: enkku L, lyhyt matikka E, äikkä C, terveystieto B. Kyllä. L. Enkusta. Oli aika muikea hymy naamalla kun se selvis. Ei paljoa harmittanut (eikä harmita vieläkään) tuo äikän C, jonka sain samalla kertaa. Vaikka M olisi ollut vähän enemmän mun tasoa (jäi kolmen pisteen päähän), mutta tiedostan että en ole sellainen kypsä ihminen mitä tolla äikällä kalastellaan. Enkustakin E olis ollut enemmän mun tasoa, mutta kävi tuuri. Sain kuuntelussakin avokysymyksistä täydet, jotain missä en onnistunut yhdelläkään kurssilla yhdessäkään harjotuskuuntelussa. Awesome! Ja matikasta saatu E oli myös aikanaan niin jäätävä yllätys, koska en tyhmyyttäni avannut kirjoja kurssien jälkeen kertaakaan ja kaikkien kurssien aikana tekemäni läksyt on sormilla laskettavissa. Ja taisin nukkuakin vähän joka tunnilla kilpirauhasen takia. L:kin ois ehkä ollut mahollinen jos en olis jättänyt yhtä tehtävää kokonaan tekemättä, koska aattelin etten kuitenkaan osaa sitä loppuun asti. Noniin, ehkä sitä on nyt kehuttu itseään taas tarpeeksi yhteen kuunkiertoon. L perkele, how cool!

Työssäoppimisen loputtua tässä on tullut suunniteltua noita valmistujais-/lakkiaisjuhlia ja ommeltua itelleni mekkoa kyseistä häppeninkiä varten. Siitä en paljastakaan sen enempää, kuin että oikeen hienojen ihan ite suunnittelemieni ja tekemieni kutsukorttien väri on melkein yks yhteen mekon värin kanssa. :-) Aluks meinasin laittaa näihin jonkun tuommoisen ylempänä olevan piirustuksen kaltaisen naamakuvan, mutta en saanut itseäni näyttään itseltäni.

That's me in the drawing wearing my fancy graduation cap and those are invitations to my graduation party. ;) I'm barely done with one school and already flipping since the entrance examination of another one is right ahead.

6 kommenttia:

 1. Oooi ihanaa onneaa! :-) Toivottavasti mäkin joku kaunis päivä valmistun! :-D

  VastaaPoista
 2. onnee valmistumisesta! ja herrajumala, enkusta L! oon kuullu huhuja et se on ihan täysi mahdottomuus, jos siis pitkästä enkusta puhutaan :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei voi kyllä mikään ihan hirvee mahottomuus olla kun mäkin onnistuin ja puhe juurikin pitkästä enkusta. :D

   Poista
 3. jee onnee! ihan kiva toi sun enkkus ;D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)