Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

2011 paketissa + joulukuun paras

Muistaakseni jokunen vuosi sitten näitä menneen vuoden kokoovia postauksia ei ollut kovinkaan monessa blogissa, mutta nyt se löytyy melkein kaikkialta. Perinteisesti niin myös täältä, toivottavasti ette oo ihan päälakea myöten täynnä näitä. ;)

Tammikuussa tein koulujuttuja, lakkasin kynsiä, ostin fimopötköjä ekaa kertaa, ostin myös maailman hienoimmat kengät, askartelin koruja ja piirtelin vähän lisää koulujuttuja.

Helmikuussa oli wanhat ja pirun paljon lunta. Lisäks suunnittelin käsityön lukiodiplomia. Tosta mun wanhojen puvusta, se on edelleen ihana, mutta jälkiviisaan tarkastelun jälkeen yläosa paljastu aikamoiseks epäonnistumiseks. Tuli mieleeni ihan maljakko, josta mä vaan tursuan yli. :DD

Maaliskuussa hankit ekat Konad-hässäkkäni, lyhennytin hiukseni, vietettiin mun ja Anun synttäreitä ja kuvailin mökkitontilla kynsiäni ja hiihtävää äitiä.

Huhtikuussa raaskin tilata Nfu Oh:n lakkoja ekan kerran, leivoin superhyviä keksejä, tilasin Saksasta ison paketin jonka sisällöstä en oo vieläkään saanut kerrottua täällä, lakkasin kynsiä, ompelin lukiodiplomia ja sain sen valmiiks, tein koulujuttuja ja juhlin vappua.

Toukokuussa lakkasin tökerönnäkösiä pitkiä lapiokynsiäni, söin dinosauruksenmunan, tein koulujuttuja, kuvasin kukkasia ja ompelin takin josta puuttuu edelleen napit. Ehkä siitä tulee kiva kevättakki jos tekisin jotain asian eteen tässä talven aikana.

Kesäkuussa raaskin ostaa helvetin kallista jätskiä, käytin pelkkää ripsaria (!!!), kokeilin rajata silmäni vähän erilailla, vietettiin juhannusta mökillä(tontilla), söin maailman parasta jätskiä ja lisää jätskiä.

Heinäkuussa mansikkapellolla oli sähköä ilmassa, lakkasin kynnet tasan kerran kaverin synttäreille, sain uuden vauvan jolla tykkäsin kuvata mitä vaan ja missä vaan, olin vähän derp derp derperson ylikasvaneen ottiksen takia ja pääsin kuunteleen Eppuja pitkästä aikaa ihan livenä vaikka vähän puskan takaa.

Elokuussa toteutu maailman hienoin reissu Amsterdamiin, siellä tuli nähtyä muun muassa Pride ja monia eläinvauvoja, sain lomokuvat kehitettyä ja veliseni muutti pois kotoa.

Syyskuussa koristelin kynsiä pitkästä aikaa ja ekaa kertaa leimaamalla, otin itestäni tasan yhden kuvan joka sekin on ruma, rakastin mun kalenterin kuvaa, söin herkkusalaattia, kuvasin pehmolelujani, kävin verikokeessa ja sain seurauksena tavallista isomman mustelman sekä kilpirauhasen piilevän vajaatoiminnan, lakkasin lisää kynsiä ja aloin tehä opinnäytetyötä koulussa.

Lokakuussa kuorrutin kynnet glitterillä, matkasin mamman kanssa viettään syyslomaa Liettuaan Kaunasiin (en oo ikinä matkustanu mihinkään kahta kertaa yhden vuoden aikana !), sain opinnäytetyön valmiiks ja löysin persikoistani pienimuotoisen yhden senttimetrin paksuisen homeisen kasvuston.

Marraskuussa rakastuin hopeiseen graffitilakkaan, löysin ihania halpoja herkkukeittokirjoja, yritin kuvata hautausmaalla huonolla menestyksellä, ihastelin auringonlaskua, venytin korviani, valokuvasin, tein hienot liukuvärjäykset kynsiin ja ihastelin synkkää syksyä.

Joulukuussa kävin Ritva-Liisa Pohjalaisen näyttelyssä, söin karkkia, en voinut vastustaa Hello Kittyä, vietin pikkujouluja pingistä pelaten, venytin korviani, tein koulujuttuja ja juhlin joulua sekä uutta vuotta.

Siinä oli mun vuosi pienessä ja somassa paketissa. Onnistuin yhdessä ja ainoossa uudenvuodenlupauksessani, joka oli valokuvata enemmän. Tänä vuonna voisin luvata valokuvaavani vähintään yhtä paljon, mutta panostaa samalla vähän näiden kuvien sisältöön ja yrittää kantaa kameraa mukana, niin tulee kuvia muustakin kun kynsistä, omasta naamasta ja tästä kotiympäristöstä. :D Loppuun vielä Joulukuun paras! Niitä olkoon tasan yksi, mutta se yksi onkin ihan mielettömän historiallinen ja poikkeuksellinen tapas. Päivitin joulukuussa blogia peräti 11 kertaa, mikä on enemmän kun koko blogin historiassa. Voi heh. :D

Here's my year 2011 in pictures. Nine pics from each month. :)

4 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kivan tyylinen blogi, tykkään paljon! :) Itse aloitin bloggailun vasta vähän aikaa sitten, joten jos kiinnostaa:

    http://dont-play-russian-roulette.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitti, mukava kuulla että tykkäät. :)

    VastaaPoista
  3. Oi sullakin on tosi kiva blogi! Sait sinäkin uuden lukijan! Ihania kynsiä, upeita kuvia, mukavia kirjoitusaiheita, mielenkiintoisia postauksia.... Tykkään! :)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)