Sivut

perjantai 28. lokakuuta 2011

Opinnäytetyö TJ 0!

Sain opinnäytetyön vihdoinkin ihan kaikkia viimesiä piipertelyjä myöten valmiiks! Itse mekko valmistu jo ennen syyslomaa ja kirjallinen osuus valmistu sitten tällä viikolla keskiviikkona. Tänään liimailin vielä kangasnäytteitä ja maanantaina kiikutan sitten valmiit paperit lopulta opettajalle. Olisin saanut siihen kuluun vielä varmaan useamman tunnin, mutta nukuttuani sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 3 tuntia ja sitten vielä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 1,5 tuntia päätin keskiviikkona illalla että tämä on nyt tässä enkä korjaa enää edes nimeäni jos sen olisin sattunut kirjottaan väärin.

Tein tosi yksinkertasen mekon Marimekon sinisestä Räsymatto-puuvillasta. Aika moni teki käsittääkseni valmistujaismekon, mutta omalla kohdalla jäi vähän auki että valmistunko tässä vai en. Voi olla että kyllästyn tähän ennen tai lihon tai kenties vaikka laihdun ennen valmistumista. :D Mutta kesäjuhliin sopiva mekko siis ja yksinkertanen malli, että tuo pirtee kuosi on pääosassa. Räsymaton lisäks mietin Siirtolapuutarha-kuosia, mutta se vihreänsävynen oli ehkä vähän liian synkkä ja se sininen taas oli ihan liian Suomi-neito. Tässä Räsymatossa on erisävysiä sinisä, niin Suomi-neito-olo ei oo ihan niin vahva. Sen kummemmitta löpinöittä tässä on lopputulos:


Oon melko tyytyväinen tähän. :D Sain mekon aikataulun sisällä valmiiks ja ilmeisesti peräti ekana koko luokasta, mikä on ihan uskomaton luonnonmullistuma, koska kaikki kolme ja puolisen vuotta oon aina ollut aikataulusta jäljessä ja viimesten joukossa valmiina. Jälki on suunnilleen justiinsa niin hyvää ja siistiä, kun mulla on tällä hetkellä tarjota. Eli en paljon parempaan ois pystynyt. Virheitä tuli mielestäni vaan yks pieni, joka sekään ei näy päälle ja jonka perustelin kirjallisessa osuudessa niin, että toivottavasti sen takia ei arvosana laske. Ja tästä tuli kyllä just semmonen, kun olin suunnitellu, että ihan onnistunut tekele. :-)

Eipä tästä tän enempää. Kirjallisesta osuudesta en pistä mitään, koska se on vaan tylsän ja virallisen näkönen standardien mukaan toteutettu läjä paperia. Mutta jos joku haluaa tietää jotain, niin toki saa kysyä. Loppuun vielä tämmönen piirrustus, joka näyttää skannattuna aikamoiselta sutulta. :D

2 kommenttia:

  1. Aikas söps tuo mekko ja piirrustus on myöskin aivan ihana! Räpsää kuva mekosta päälläkin, nii sais kunnollisen käsityksen, millanen siitä oikeen tuli.
    Ja hei, onnee opparin valmistumisesta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Joo pitää yrittää muistaa ottaa kuva päälläkin sitten kun saan tän kotia. Ei vaan koulussa ollu kameraa mukana sillon kun oli sovituksia enkä jaksanu pukee tätä sillon kun kamera sitten ois ollut mukana. :D

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)