Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Glittertrash Machine > 3 vuotta = ikkupikkunen arvonta

Otsikossa pieni matemaattinen yhtälö, joka kertoo että Glittertrash Machine on suurempi kuin kolme vuotta eli yhtä kuin ikkupikkuinen arvonta, jee jee! Itse asiassa jo syyskuun alussa tuli täyteen kolme vuotta tän blogin kanssa hääräilyä, mutta nyt vähän aika sitten vasta aattelin arvonnan järkkäämistä. Mulla ei kuitenkaan köyhänä opiskelijana (jos en tätä vielä tarpeeksi oo täällä hokenut) oo juuri rahaa tuhlattavaksi siihen, että saisin lahjottua mahdollisesti täysin tuntematonta ihmistä. Kokosin siis omista varastoista jotain pientä asioista, millä en oo tehnyt mitään. Eli kaikki tavara on kyllä ihan uutta ja käyttämätöntä, en mitään kerran käytettyjä strasseja ja punehtuneita sormuksia täällä jakele. (; Ainoo käytetty minkä voisin lykätä tähän vielä päälle, on vanha suoristusraudan romu, jonka saa tulla ilmatteeks hakemaan jos kiinnostaa. :--D


Eli tuommosta pientä kivaa oisi luvassa. Mustekalakorvikset, rauha ja rakkaus -sormus, strassihyrrä ja noita vedellä kynsiin kiinnitettäviä kukkia. Ja koska hiukan tahdon vaikeuttaa tätä teidän arvontaan osallistumista, niin mulla on teille vähän ohjeita. :-) Osallistuakseen arvontaan täytyy
- olla blogin lukija joko Googlen, Blogilistan tai Bloglovinin kautta.
- olla jotain muuta kuin anonyymi.
- kertoa sähköpostiosotteensa.
- jättää vähintään kaksi kuvatoivetta, mutta toki saa olla enemmänkin. (;

Kuvatoiveiden jättäminen siksi, että oon jonkun aikaa jo halunnut tehä tämmösen kuvatoivepostaushommelin uudelleen uuden kameran kanssa ja nyt aattelin että yhistän sitä vähän tän arvonnan kanssa. Eli heitelkää enemmän tai vähemmän villejä ideoita, mistä voisin kuvia napsia. :)

Loppuun sitten vielä pieni ilmotus: Nyt tai oikeastaan tänään vähän illemmalla lähden viettään ansaittua syyslomaa Liettuaan Kaunakseen äiten kanssa. Se halus lähtee näin syyslomalla pienelle reissulle kun ei kesällä päässyt mihinkään, ja eipä mulla mitään sitä vastaan. :) Pitää vaan yrittää olla ajattelematta kaikkia niitä kouluhommia, mitkä on täällä kotona odottamassa kun tullaan takasin joskus keskiviikkona illalla. Opettajilla on vähän jännä tää käsitys lomasta, kun koko viikko onkin vaan etätehtäviä. Mutta eipä tässä nyt sen ihmeempiä. Paitsi toki arvonnan päättymisaika, olkoot se Halloween eli maailman ihanin juhlapäivä eli 31.10. :) Vielä sen päivän ajan saa osallistua, kunnes kuukausi vaihtuu.

20.10. pieni lisäys ohjeisiin: Katsoin noita tähän mennessä tulleita vastauksia ja aattelin että pieni selvennys on ehkä tarpeen. :D Ehdottamanne kuvatoiveet on enemmän semmosia, mistä vois jokaisesta tehdä kokonaan oman postauksensa. Mä taas tarkotin että heittelisitte tän tyylisiä toiveita: herätyskellosi, rumin vaatteesi, lemppari matkamuistosi, onnistunein ompeluksesi jne. Eli tuommosia yksittäisiä asioita, jotka kuvattuani kokoaisin ne sitten yhteen postaukseen. :D Hyväksyn toki noi tähän mennessä tulleet vastaukset ja voisin niitäkin yrittää toteutella. Ja olihan sieltä osa semmosia kun olin ajatellutkin. Mutta joka tapauksessa jos tähän vielä joku haluaa osallistua, niin tämmöisiä toiveita kaipailisin. :) Pieni lisäys mutta aika pitkästi selitin. :--D

A small giveaway for my Finnish followers and an announcement: I'm going to Lithuania with my mom to spend our autumn holiday. I'll be back on Wednesday. :)

13 kommenttia:

 1. Osallistuisin mielelläni! :'> Kuvatoiveina olisi laajempi pläjäys kämpästäsi sekä koulustasi.

  s.postini: liila-neito@hotmail.com

  http://outfit-apartofhernature.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Osallistun! Luen blogiasi nimellä cottoncandy. Kuvatoiveina olis, että kuvaisit kaikki kynsilakkasi ja -koristeesi, huonepostaus ja kertoisit enemmän itestäsi!

  sähköposti: cottoncandymaker@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Päivä kuvina - tyylinen juttu olis kiva, ja sitten tuo aiemminkin mainittu huone/kämppä. :)

  sähköposti: essu.tossu@hotmail.com

  Peeäs. Halloween on paras. :D

  VastaaPoista
 4. Osallistun. :) Luen blogilistan kautta.

  Kuvatoiveina mullakin olisi huone, lempivaate ja sitten voisit kuvata laukkusi ja sen sisällön! :D

  felldownahole@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luen Bloglovin'in kautta ja osallistuisin mielelläni arvontaasi :]
  kuvatoiveita: suloisin/lempparein yksityiskohta huoneestasi ja kaikki kynsilakat & stuff

  oudi@live.de

  VastaaPoista
 6. Ihanat mustekalakorvikset! *-* (Mulla on kamala korvisvaihe menossa, voisin hamstrata niitä loputtomasti.)

  Mua kiinnostaisi nähdä kuvia koruistasi, sekä kynsikoristeistasi. Ja siitä, miltä syksy näyttää sun kameran läpi :3

  pastelliunelmia@gmail.com

  VastaaPoista
 7. okei näit kuvausidiksii: kuvii sun lempivaatteista ja.. vaik koruistas! :---)

  justiina.stenroos@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Vooi, kivoja palkintoja! Voisit ottaa kuvan hassuimmasta/omituisimmasta esineestä jonka löydät kodistasi ja sit vaatekaapistas tai lemmikistä jos sulla sellanen löytyy :--) Ja jos löydät jonkun sulosen lapsuuskuvan ja saat (tai haluat edes :D) skannattua sen tänne niin ois hauska nähä, vaikka tää nyt ei varsinaisesti kuvaushaaste ookkaan.
  Mä seurailen Googlen kautta ja mun sähköposti on markkanen.sara@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Osallistun!

  Kuvatoiveita olisivat kuva esineestä mistä et luopuisi mistään hinnasta ja lemppari cd/lp-levystäsi (jos semmosia omistat).

  Luen Googlen ja bloglovinin kautta ja sähköpostini on murtikainen@hotmail.com.

  VastaaPoista
 10. Oi voi, oon surkea näpertämään mitään mun kynsille, oon onneton käyttämään nykyään sormuksia, mutta lupaisin opetella molempia jos voittaisin noi ihanimmat mustekalakorvikset!

  Meikitön nassu
  Lempimuki tai -lasi
  Lempi kosmetiikkatuote/-tuotteet
  Mustavalkoinen kuva
  Aamu ja/tai iltapala

  :-) jettapeipi@hotmail.com ja seuraan blogias blogilistan kautta!

  VastaaPoista
 11. Kun tahdoit yksittäisiin kuviin sopivia toiveita, niin heittelen tähän sitten, että ensimmäinen (tallessa oleva) käsityösi (ja mitään askarteluja ei tähän lasketa!), käytössäsi olevat villasukat, jos moisia käytät sekä avaimenperäsi.

  VastaaPoista
 12. osallistun!
  kuvatoiveena lempikampaus, lempikengät ja joitain muitakin esim. lempitavaroita ois kiva nähä:)

  pikku.mango@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Hei ihan pakko vihdoin sanoo, et sulla on ihan superihana blogi :) oot tosi kaunis!!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)