Sivut

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Amsterdam purchases / part 2

Nyt vihdoin oon kuvannut kaikki loputkin Amsterdam-ostoksista. Huomasin ettei mitään väliä vaikka aurinko paistaisi suoraan kirkkaalta taivaalta, mun huoneessa on yhä pimeää eikä mitään järkevää paikkaa missä ottaa kuvia. Joko taustalla on kaikkea mahdollista ylimääräistä roinaa tai sitten kuvasta tulee toivottoman hämärä. Tällä kertaa mennään sillä hämärällä linjalla. :--)


Tämmöinen kiva takki löyty NewYorkerista. Bongasin roikkumasta sieltä jonkun rekin päästä ja katsoin hintaa ja sdflhsdgkfhsk! 10 euroa! Melkein pelkkä vetoketjukin on jo kympin arvonen. :D Ei siis paljon vaatinut harkintaa kun kaappasin tän mukaani.


Converse-teeppari löytyi muistaakseni America Today -nimisestä liikkeestä muistaakseni 15 eurolla.


Tämmöinen ihana ja mukava Amsterdam-huppari tuli ostettua jostain turistiliikkeestä, en muista hintaa. Istuu vähän oudosti kun olkasaumakin on ihan järjettömän pitkä. Mutta täydellisen värinen, ihan mielettömän pehmonen ja palveli oikein loistavasti muun muassa lyhyen matikan kirjotuksissa. :----)


Ja sateenkaaren värejä loistava sydämellinen laukku tuli ostettua myöskin turistiliikkeestä. Kun siellä oli se Pride niin en voinut vastustaa. (;


America Todaystä löyty myös tämmöinen mielettömän hieno laukku, mutta samalla myös ihan mielettömän ärsyttävä. Kun siis tuo metalliketju ei oikein millään halua mennä kiinni. Se täytyy auttaa koko matkalta ja se onkin kivaa aina jossain kaupan kassalla jäädä vääntämään sitä ketjua siihen että joo anteeksi tässä menee vielä hetki. Mutta ehkä sen kestää kun ei tälläkään ollut hintaa 15 euroa enempää.


Kaikkien näiden lisäksi tuli ostettua myös hajuvesi. Kaikenlaisten makeiden hajujen riittävän haistelun jälkeen L de Lolita Lempicka tuoksui ihan mahdottoman hyvältä, joten 30 ml lähti mukaan. Haistelin lentokentällä vielä semmoista ihanaa vihreen teen tuoksuista hajuvettä, mutten raaskinut ostaa enää toista kun niin harvoin muistan hajuvesiä yleensäkään käyttää. :DD Ja nyt harmittaa kun en edes muista kenen ja mikä hajuvesi se oli. Paitsi että pienen Googlailun jälkeen totesin että L'Occitanen The Vert näyttää ehkä jollain tasolla tutulta.

Here's the rest of the things I bought from Amsterdam, finally! A coat from NewYorker for 10 euros (Can you believe it?!!!), a Converse T-shirt from America Today for 15 euros, the most comfortable tourist-hoodie ever in the perfect color, a cute tourist-bag because of the Pride, an awesome bag from America Today with an annoying zipper for 15 euros and L de Lolita Lempicka perfume.

3 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle haaste! :)
  http://m-andthecupcakez.blogspot.com/2011/10/challenge-accepted.html

  VastaaPoista
 2. Jetta:
  Kiitti :)

  mmajee:
  Oi kivaa, kiitos! Justiinsa kun oli vähän pulmia että mitähän tänne ehtisi jossain välissä kirjotella. :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)