Sivut

lauantai 28. elokuuta 2010

we heart (♥) it

Keksin kuin keksinkin jotain muutakin kirjottamisen aihetta ennen niiden muutaman hassun ostoksen läpi käymistä. Blogeissa kun on kierrellyt tää we♥it-meme/meemi, jonka oon itekin halunnut tehdä. Ja nyt vasta sain aikaseks :D Oon niin saamaton, että tarvisin kaks elinikää suorittaakseni jotain, mitä normaalit ihmiset suorittaa yhdessä! Kannattaa muuten ehkä avata tämä postaus yksinään tuota otsikkoa klikkailemalla, koska näitä kuvia on ja nämä on isohkoja.

The hair you would die for?


Jos nämä näyttäisi mun päässä yhtä hyvältä, kun kuvien henkilöiden päässä. En vaan oikein mee takuuseen siitä, että punanen naama ja punaset hiukset ois hyvä yhdistelmä :--)

Your dream place to live?
Joko isosti isolla tontilla isojen puiden ja puutarhan kera keskellä kaiken vihreän, tai jossain tiiviissä ihanassa paikassa Pispalanharjun tapaan. Ja joku ihana, inspiroiva työhuone ♥

Clothes you would like to wear?


En viittinyt ihan pelkkiä ruutupaitapuseroita pistää :-)

The way you would like to spend most of your days?


Piknikkejä, valokuvaamista, musiikkia, söpöjen elukoiden rutistelua, ompelua, matkustelua, shoppailua ja bussissa istumista.

Things you would like to have?


En oo vieläkään saanut revittyä mistään rahoja bjd:tä varten. Jos ois ollut niitä kesätöitä, niin oisin jo moisen onnellinen omistaja! Tatuointia vartenkaan ei varmaan tuu oleen rahaa ihan hetkeen. Raha ratkaisisi kaiken.

Person you would like to look like?


Beautiful people ♥

5 kommenttia:

 1. kuka on tuo "Person you would like to look like?" neljäs, oikeassa alareunassa oleva vaaleahiuksinen tyttö?

  VastaaPoista
 2. punanen naama + punanen fleda näytti ainakin mulla ihan hyvältä niin kai se sullakin toimii ;>

  VastaaPoista
 3. Anonyymi
  Ei mitään hajua, sori. Hain tuolta we♥it:stä kuvia haulla "blond hair" ja tuo vaan tuli vastaan.

  Sonja
  Mutta mun naama ei ole edes rehellisen punanen vaan vähän tämmönen kylmänsävynen violettiin vivahtava :-D Eikä sunkaan naama sun blogin perusteella mun silmään näytä mitenkään erityisen punaselle ;)
  Plus että en muutenkaan kauheen huolettomasti uskaltais lähtee värjäileen, koska tää luonnostaan vaalee oma pääkin on ihan kiva, ja jos sen tilalle tuliskin jotain, mikä ei sovi ihan niin hyvin, niin voi olla että vähän ketuttais :DD

  VastaaPoista
 4. ihana postaus =) tästä tulee hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 5. Hienoo jos tällä on moinen vaikutus, kiitos :-)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)