Sivut

tiistai 31. elokuuta 2010

Elokuun parhaat

Että onkin vapaa-aika tuntunut tässä viime päivien aikana jotenkin mahottoman absurdilta käsitteeltä. Harvemmin jaksan stressata jotain koululäksyjä, mutta edellisenäkin viikonloppuna oli kirjotettavana neljä ainetta ja lisänä ois pitänyt lukee ruotsin sanoja. No sanat jäi lukematta ja yksi ainekin kokonaan tekemättä. Mä en tiedä mikä siinä on, että mä otan tämmösen "kiireen" ja vapaa-ajan puutteen niin raskaasti, ihan kun seinät kaatuis päälle, meen lukkoon, enkä lopulta saa mitään aikaan. No nyt huomiseks ei oo muistaakseni mitään isompaa tehtävää, joten pääsin sentään kirjotteleen nää :)

Elokuun...

...parhaat biisit:


David Bowien Dead Man Walking sekä Infected Mushroomin Special Place

...parhaat hetket:
Ihanat aamut, kun koulu alkaa vasta klo. 12:15. Heräilen yheksältä ja häärään koko aamun rauhassa. Parhaassa tapauksessa juuri ennen kun oon lähdössä kotoa, tulee radiosta joku ihana biisi, kuten Billy Idolin Sweet Sixteen, ja sekös vasta aiheuttaa euforisen olotilan. Sitten tyytyväisenä tuijottelen maisemia koko bussimatkan ehkä jopa tyhmästi hymyillen. Kattelen vaan kaikkea ihanaa ja toivon, että kuljettaja ajaisi edes vähän hitaammin :D

...varmin tapa saada Mira äkäselle päälle:
Puhu päälle, kun mulla on juttu kesken. Voin taata, että tulee semmonen "No vittu, kylläpä mun juttujani taas arvostetaan. En suinkaan ollut selittämässä tässä äsken mitään" -olo ja mahdoton himo kuristaa juttuni keskeyttänyt ihminen :----) Tosissaan, mikä siinä on niin helvetin vaikeaa kuunnella loppuun! Välillä tekee rankasti mieli ruveta mykäks, kun aina joku helvetin mulkvisti on puhumassa päälle. Ehkä sen takia tykkään kirjottaa tätä blogiakin, lähetän mielummin tekstiviestejä kun puhun puhelimessa ja muutenkin kommunikoin kirjottamalla. Sillon ei kukaan perkele pääse puhumaan päälle! Olipas siinä väkivaltanen ja kirosana pitonen avautuminen... Mulla on sisällä sanoinkuvaamaton määrä patoutunutta vihaa, mutta onneks mulla on myös hyvä itsehillintä ;---) Sitten joku kaunis päivä, kun huomaatte ilmassa maailmanlopun meininkiä, voitte todeta hiljaa mielessänne, että Miran itsehillintä petti.

...toimivin pako todellisuudesta:
Inception ♥ Jos olet onnistunut välttymään siltä, niin mene hyvä ihminen ja korjaa moinen! Oli niin sanoinkuvaamattoman MAHTAVA LEHVA! Rakastuin vähän Eamesiin.

...merkit syksystä:
Seison bussipysäkillä päällä farkut, teeppari, huppari ja tennarit ja ihmettelen, miten suurella osalla on jo joku toppatakki, huivi kaulassa sekä talvipopot jalassa. Ihan kuten keväällä vaihdoin kevyempiin vaatteisiin vähän viiveellä muihin nähden.

...phail:
Mun terveystiedon esseeseen oli kirjotettu punakynällä: "Pieni kaunokirjallinen säväys. Keskity faktatietoon!" Tästä tuli ihan järjettömät paiseet, koska en oikeasti osaa keskittyä mihinkään faktatietoon ja siispä en tiedä miten ikinä selviän äikän tai reaalin kirjotuksista :----D On niin sekanen mielikuvitus, että faktan ja fiktion raja on mulle hämärä.

...lainaus:
I have a problem with low self-esteem which is really ridiculous when you consider how amazing I am.


...opettavaisin tutoriaali:

Piti saada tähän postaukseen vähän jotain kuvitustakin :-D

Loppuun vielä tahtoisin heittää pienet synttärionnittelut. En nimittäin huomenna pääse koneelle, kun alkaa saksa iltalukiossa. Joten paljon onnea 2v Glittertrash Machine! Uskomaton saavutus multa, kun ottaa huomioon miten nopeesti yleensä kyllästyn asioihin :DD

4 kommenttia:

 1. inception oli kyllä ihan mahtava leffa ja tuli sellanen olipa mahtava leffa -fiilis ku käveli teatterista ulos

  VastaaPoista
 2. Hehs repesin tolle pöölö-tutoriaalille!! :DDDD Ja onnea muuten!! <333

  VastaaPoista
 3. Tom Fucking Hardy. Maailman täydellisin mies. <3

  Ja hei, helppaa lehmää ojassa ja kerro mistä saan hommattua tollasen "Wreck This Journal"in!?

  Thänks mään!

  VastaaPoista
 4. tantsi
  Totta! En muista koska viimeks ois ollut niin hienoissa fiiliksissä leffan jälkeen.

  Kumi_ankka
  Haha :D Kiitos!

  Anonyymi
  Ite hankin ton WTJ:n Suomalainen.comista ja näyttääpi niitä löytyvän sieltä yhä :)

  No problemo!

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)