Sivut

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Viva La Nails - Sample pack

Pakko se kai on vieläkin pitäytyä tässä kynsiaiheessa, kun taas tuli postilaatikkoon pieni lähetys kyseiseen aihealueeseen liittyen :D Nimittäin joku aika sitten bongasin eräällä foorumilla linkin Viva La Nailsin sivuille, josta löytyy bloggaajille tarkotettu näytepaketti, jonka saa sieltä pelkkien toimituskulujen hinnalla, kun kirjottaa niistä saamistaan tuotteista sitten blogissaan. Tavaraa siinä paketissa ilmotettiin olevan 20 £ edestä. Toimituskuluja ei ollut paljoa (2,95 £), ja nähtyäni mitä muut oli tuolta saanut, uskalsin mäkin tilata. Ne toimitettiin mahottoman nopeesti, ei tarvinnut montaakaan päivää odottaa. Eli palvelu ainakin näillä näkymin on ihan sujuvaa tuolla. Mutta tässä nyt ne saamani härpäkkeet:

Melkosen kukkapitosia tarroja sain kolme pakettia. Söpöjähän nämä on. Mulla vaan on semmonen ongelma, että kynsitarroja en jostain syystä oo kamalasti raaskinut käyttää, vaikka niitä ennestäänkin löytyy :D

Sitten tämmöisiä veden avulla kiinnitettäviä siirtokuvia, näitäkin kolme pakettia. Pitäis joku päivä jaksaa kokeilla, kuinka nää toimii. En oo ennen tiennyt, että kynsiäkin varten tehään tämmösiä. Tulee vaan mieleen ne hienot tatuoinnit lapsuuesta :-D Tossa keskimmäisessä on muuten samat kukkakuviot vielä valkosena, ne näkyy vähän heikosti.

Ihania sinisiä tähtösiä ja sitten tuommosia punasia/oransseja hippusia. En mee ihan takuuseen, keksinkö noille hippusille mitään järkevältä näyttävää käyttöä, mutta tähtiä tekis sen sijaan jo kovasti mieli pistää kynsiin.

Vihreitä pisaran mallisia ja pinkkejä pyöreitä strasseja. Näillekään ei varmaan oo vaikea keksiä käyttöä :--)

Pisaran mallisia juttuja sekä tuota simpukkamurskaa. En oikein tiedä mitä tolla simpukkamurskalla tekisi ja saako siitä mitään kivannäköistä. Kai se kokeilemalla selviää :D

Pikkiriikkisiä palluroita pinkkeinä sekä turkooseina. Pelottaa, että vähän kun koitan avata noita pusseja, niin kaikki helmet on vierinyt pitkin pöytää ja lattiaa, ennen kun ehdin huomatakaan.

Viimoisena vaan ei vähäisimpänä tämmösiä hiukkasen joulusempia kimalteita. Eihän tästä väriyhdistelmästä saa aikaan muuta kun joulun. Mutta ehkä näitä voi käyttää sitten erikseen :--)

Oon kyllä oikein tyytyväinen enemmistöön näistä, pelkät tarrat ois Suomessa äkkiä maksanut yli noiden toimituskulujen. Vielä kun tosiaan jaksasin/raaskisin testailla :DD Seuraavana mulla olis mahollisesti joitakin random ostoksia esiteltävänä, jos kerran kuussa iskevältä vitutukseltani pääsen tänne mitään kirjottamaan/en keksi mitään muuta postattavaa sitä ennen. Mutta heippa nyt tältä erää! :--)

2 kommenttia:

  1. Aaaaa mulla on ollu noita minipampuloita (Tai ainaki ihan samantapasii) ja mä onnistuin tuhoomaa sen pussin ihan täydellisesti ku mä avasin sitä... Onneks sinne jäi sentää puolet niistä palleroista :DD

    VastaaPoista
  2. Voi ei, saa nähdä kuinka mä onnistun kun avaan noi pussit :D Pitäis ehkä muutenkin hankkia niille joku noita kätevämpi säilytyspaikka. Joku tulitikkurasiakin vois olla jo parempi.

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)