Sivut

torstai 19. elokuuta 2010

19 fingers in three different styles

Jatkan nyt kynsilakkojen ja kynsien parissa! :) Kynsilakkakokoelma on kasvanut taas yhdellä jäsenellä (Goshin Rainbow) ja ehdin tilata netistäkin tänään pari lisää. Oon kaivannut sekä jotain mintun väristä että jotain lilaa lakkaa ja nyt kun molemmat löyty samasta paikasta (järkevään hintaan vieläpä), niin pistin tilaukseen. Esittelen sitten kun jos ne joskus saapuu :D Niin ja Goshin Rainbowta en muistanut kuvata, mutta Googlesta löytyy kuvia ja tännekin varmaan tulee kunhan saan kokeiltua sitä kunnolla.

Mulla on tapana pitää lakkoja kynsissä yleensä viikko putkeen. Viikonloppuna lakkaan uusiks, kun keskellä viikkoo en jostain syystä jaksa. Oon niin "perusteellinen", että siihen pitää oikein paneutua ja käyttää aikaa vaikkei siltä ehkä näytäkään :D Ja nyt mulla olis kuvia kolmista viimesimmistä lakkauksista tän hetkiset mukaan lukien.

Näistä piti tulla hienommat, mutta kärsivällisyys loppu pahasti kesken :D Pistin ensin Party Coloursin hololakkaa ja sen päälle halusin tehdä täplärivejä China Glazen Poolside -lakoilla, mutta tuo keltanen hädin tuskin erottu, enkä jaksanut täplittää ihan loppuun asti. Mutta jos joskus jaksan kokeilla uudelleen eri lakoilla, niin ties vaikka saisinkin jotain kivaa aikaan :-)

Raitakynnet, joista tuli itelle mieleen jostain syystä hiukan tivolit ja sirkusteltat :D Yksinkertaset ja söpöt, vaikkakin hiukan suttunen toteutus, mutta kun ei turhan likeltä tihrusta, niin ei sitten mitään hätää. Aioin tehdä tällekin viikolle raitakynnet väriyhdistelmällä musta ja keltanen, mutta kun olin lakannut kynnet ensin Wild and Crazyn valkosella ja sitten China Glazen Yellow Polka Dot Bikinillä, keksin vähän jotain muuta.

Kun Konadeita ei ole, enkä tiedä aionko hankkiakaan, pitää osata soveltaa. Ei muuta kun lakataan tylliä vähän mustalla ja painetaan kuvio kynnelle, niin...


Fiksumpi ihminen olisi saattanut siistiä kyntensä ennen kuvaamista, mutta en minä. Olin niin innoissaan, kun nää näyttää omasta mielestä tosi kivoilta, etenkin tämmösellä hienolla neonkeltasella matalla taustalla :D Oikeen käden kynsiin toi verkkokuvio jäi selvemmin, kun kynsilakka ei enää "juossut karkuun", vaan oli jäänyt kunnolla kiinni tylliin.

Ne oli siinä, mutta tyllistä aasinsilta huomiseen: Lähdetään luokan kanssa käymään Toijalan kangastukussa katteleen ellei peräti ostaan kankaita juhlapukuja varten! <3 Halukkaat tekee wanhojentanssipuvut ja muut tekee sitten jotkut muuten vaan juhlapuvut. Ite teen semmosen, millä tanssin jos tanssin. En oo vielä päättänyt, mutta upea puku ois tarkotus saada aikaan joka tapauksessa ;D Esittelen ajatuksiani myöhemmin tarkemmin ja jos löydän kankaan niin kuvaan sitten senkin. Nyt pitää kuitenkin mennä nukkuun, ettei tarvi silmät kierossa hakea täydellistä kangasta!

4 kommenttia:

  1. Upeita lakkauksia! Ja mahtava idea käyttää konadien sijasta tylliä (tms.), jälki näyttää erittäin hyvältä kynsissä. :)

    VastaaPoista
  2. ihania kynsiä! varsinkin nuo viimeset on kivan erikoiset 8)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)