Sivut

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Von allem was man haben will brauche ich zehnmal so viel

Sieltä Helsingistä ei lähtenyt mukaan tosiaan sen enempää, kuin yksi vaatimaton vaatekappale, joka sekin H&M:ltä. Olishan Weekdayllä ollut ihania printtipaitoja, mutta ne oli kaikki semmosia muodottomia pusseja, enkä mä näytä erityisen hyvältä muodottomissa pusseissa :D Mutta lisäks mulla on näytettävänä yks paitapusero, minkä tilasin joku aika sitten Nellyn aleista.

Tämän ostin sieltä H&M:ltä. Sovitin yksiä farkkushortsejakin ja mustaa paitapuseroo, mutta shortsit ei miellyttänyt ihan sen hintansa edestä ja paitapuserossa oli pienet puhvihihat, joista en niinkään välitä. Joten ne jäi sinne, mutta tän ostin ihan näitä hillittömiä lämpöasteita ajatellen. Hintaa oli noin 5e.

Ja paitapuserokokoelma kasvoi siis yhdellä Vilan ruudullisella yksilöllä. Alkuperänen hinta noin 27e, alennettu hinta noin 10e. Näyttää näissä kuvissa punamustaruudulliselta, mutta mun silmään se on oikeasti punasiniruudullinen. Eikö olekin ihana hän? Tarvin lisää paitapuseroita!

Sitten meillä onkin vielä yksi ostos sieltä Helsingistä, mutta hän ei olekaan vaate. Hän on...


DUKC the brit luxury duck

Eli näitä DesignRoomin keräiltäviä kumiankkoja ♥ Ja nyt kun olen ensimmäiseni ostanut, niin näitähän on ihan pakko alkaa keräileen, että sitten joskus voi pinota kylppärinsä hyllylle hienon kokoelman erilaisia kumiankkoja :D

2 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)