Sivut

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Heinäkuun parhaat

Jotenkin aattelin, että tää kysymyspostaus ois tällä kertaa menestynyt paremmin, kun anonyymitkin pääsee ääneen, mutta voi heheh... Eipähän tarvi enää kolmatta kertaa tulevaisuudessa yrittää saaha teistä kysymyksiä irti :D

Mökillä oli hauskatkin hetkensä, vaikka melko pitkäveteiseks aika kävikin. Ei siellä pystynyt viihdyttään itteensä oikein muuten, kun menemällä kumiveneellä järvelle, makaamalla sängyllä kuuntelemassa musiikkia tai makaamalla sohvalla kattomassa tv:tä. Talviturkinkin kadotin vihdoin. Kirjoja en tajunnut varata mukaan kun yhden ja senkin sain luettua loppuun melko pikaseen. Kuvia en muistanut ottaa muuten, kun yhden upeen ukkosmyräkän aikaan, joten en rupee siitä reissusta mitään erillistä postausta tekeen.

Heinäkuun...

...pitkäkestoisimmat kylmänväreet:

Oli se sitten melkein mitä vaan mitä oltiin tekemässä, niin on aina ihan järkyttävän hienoo seurata vierestä, kun joku oikeesti osaa hommansa :D Katoin tuon videon vaikka kuinka monta kertaa putkeen ja kylmänväreet oli ja pysy koko sen ajan.

...valaistuminen:
Ei oo ryhdikäs/tyylikäs/tyttömäinen vaatetus mua varten. Tulee vaan kamala paskajäykkä olo :D Oishan se mahottoman kiva osata pukeutua samaan tapaan kuin esim. Sini, näyttää aina eriltä ja silti joka kerta yhtä upeelta. Mutta ei vaan oo mun juttu, pitää tyytyä siis ihastelemaan kaikkia muita kauniita ihmisiä, joilta tämmönen monipuolisuus onnistuu, ja tyytyä ite hillumaan sellasissa vaatteissa, jotka oikeesti tuntee omakseen. Haha oon niin ylpee itestäni :D

...ketutus:
Ois ainakin kaks melko mahtavaa asiaa, mitä tekis mieli hehkuttaa jo kovaan ääneen, mutten uskalla, koska ihan oikeasti aina kun hehkutan, niin asiat vaan pissii jollain asteella. Se on väärin!

...ärsyttävin luonteenpiirteeni:
Saamattomuus. Miksen voi olla semmonen aikansa tehokkaasti käyttävä ihminen, jonka ei tarvitse nukkua puolta vuorokautta, että ylipäätään jaksaa nousta sängystä, jos jaksaa sittenkään. Ois niin kiva tehä kaikkea, mutta ei näköjään sittenkään oo tarpeeks mielenkiintoo, että jaksais. agjhnakdfjdakg!!!

...jokalailla ihanimmat kuvat:


It's Friday Saturday, I'm in love


...ihanaisimmat pienet elukat:
Mulla on päällä niin paha kissakuume, ettei oo ikinä ollut minkään muun elukan suhteen, ei varmaan kakaranakaan, ei edes koirien.

ÄÄnfhcgmx! En jaksa meen kattoon lehvaa hei hei! :<

5 kommenttia:

 1. God, miten oot osannu tehdä noin hienon bannerin, upee ! :)

  VastaaPoista
 2. AA toi video!!!Aivan uskomattoma hyvii tanssii <3<3<3

  VastaaPoista
 3. Jemmy
  Kiitti! :)

  Kumi_ankka
  Eikö! En tajua miten voi kontrolloida raajojaan noin hyvin :D

  VastaaPoista
 4. Ohhh, mä yleistykkään tosta postauksesta :D Toi tanssi oli tosi mahtava, noi kuvat hienoja ja noi eläimet söpöjä! Toi vika kissa on jotenki reppanan näkönen but so cute 8) Ja psssssst, mä tunnen samanlaist saamattomuutta täl hetkellä (tai siis koko kesäloman ajan oon tuntenu ja varmaan jatkuu ku koulu alkaa taas...)!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun tykkäät :D En voi uskoo, että tuo viimenen kissa ois oikee! Se on liian pörrönen ja kaikkea. Ja niin reppana, ihan kun siltä ois jäätelö pudonnut maahan :<

  Toivon kyllä syvästi, että tää saamattomuus loppuu, kun koulut alkaa. Muutoin oon ihan kuollut, koska ensimmäinen jakso on enimmäkseen lukioaineita...

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)