Sivut

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Helsinki (zoo)

Ensinnäkin kiitos niille, jotka on huutanut noita mun tavaroita Huuto.netissä. En tosin tiedä mahtaako kukaan huutajista kuulua mun lukijoihini, mutta silti oon niin onnessani, että saan ainakin tuon Ghettoblaster-laukun pois täyttämästä kaappia. Vaikka se onkin ihana ja piti vähän miettiä haluunko luopua siitä, mutta jos se nyt on viimeset pari vuotta viihtynyt ihan täysin tuolla kaapin perällä, niin ehkä mä sen myyn. Sitten muihin aiheisiin... :)

Jee Helsinki ei ehtinyt irtautua mantereesta, joten pääsin kuin pääsinkin sinne viikonlopuks viettään aikaa kaverini Jassun kanssa ♥ Tuskaset helteet onnistu vähän sabotoimaan reissua, kun mulla oli koko ajan tavallistakin nuupahtaneempi olo, mutta silti oli ihan mahdottoman hauskaa. Kuvia ei oo ikävä kyllä kun sunnuntailta, koska muina päivinä kamera loju jossain laukun pohjalla. En vaan osaa pitää sitä koko ajan ja joka paikassa esillä :D Mutta ohjelma oli tiivistetysti seuraavanlainen: Perjantaina nousin junaan, käytiin jättämässä tavarat Jassulle, nähtiin Jassun kaveria ja mentiin Chapliniin, joka oli awwsum. Lauantaina herättiin vähän myöhään ostoksille, käytiin Monkissa, Weekdayssä, H&M:ssä ja Hietsun kirppiksellä toivottoman myöhässä ja illalla mentiin pienoselle piknikille. Sunnuntaina Korkeesaareen kattelemaan kissaelukoita ja pikkupandoja ja sieltä kun tultiin niin mua tuli melko pian noutaja hakemaan takas kotia päin. Rahat meni suurimmilta osin ruokaan ja liikkumiseen, joten ostoksia ei ole montaakaan. Mutta nekin vähät näätte kyllä kun saan kuvattua.

Voi että kun tultiin siihen lumileopardien kohdalle justiinsa ruokkimisen aikaan. Ja komia tiikeri köllötteli ihan kiinni siinä lasissa. Pöllötkin oli oikein komeita/pelottavia ja tuo pikkunen kaveri oli sulonen. Harmi vaan kun satuttiin paikalle näin aurinkoisena ja kuumana päivänä, niin tosi monet elukat piilotteli jossakin varjoissa ja koloissaan :D

Mutta ei mulla muuta tällä kertaa. Palaillaan sitten kun on taas jotain aihetta kirjottaa :-)

2 kommenttia:

  1. Ui söpöjä karvapalloja :]
    Ja sulla on muuten sairaan ihana toi banneri!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Vaikka oon vähän alkanut miettiin uudenkin tekemistä, jos vaan löytäsin jotain kivoja kuvia.

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)