Sivut

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Postman Pat stopped by

Niin se postimies taas kävi ja jätti mulle pari pakettia. Ikävä kyllä nää onkin sitten viimeset aikoihin, koska mun on pakko alkaa taas säästään noita rahojani. Heti viikonlopun jälkeen tietty, koska sillon on luvassa vähän jotain pientä jännää olettaen että VR ei mene lakkoon tai Helsinki irtaudu muusta mantereesta ja vajoa vaikkapa merenpohjaan. :D Mutta ihan tosi. Pitää keksiä loppu kesälomaks jotain muuta tekemistä, kun ebayn ja etsyn tyhjentäminen.

Toinen paketti saapui Hong Kongista ja luulin, että saisin odotella sitä peräti jonnekin heinäkuun puoleenväliin, mutta onneksi luulin väärin. Toinen saapui Isosta-Britanniasta ja se tuli kyllä todella äkkiä, koska taisin tilata sen vasta lauantaina. Lisäksi tuli joku Modan lahjalehti, mutta se ei oikein sytyttänyt.

Tadaa! En sitten sanonut tätä ääneen, mutta kynnet alkaa olla taas melko hyvässä kunnossa, ja aattelin tilata halpoja tarvikkeita niiden laittamiseen. 15 sivellintä, 5 dotting toolia sekä 1800 timangia kiekossa kaikki yhteensä alle 10e. Rahatilanteesta huolimatta raaskin tilata nämä, koska nämä kestää hyvin hoidettuna varmasti vaikka kuinka ja pitkään (paitsi tietysti timangit). Oon kattellut YouTubesta videoita, kun jotkut on maalannut kynsiinsä akryyliväreillä ja niistä on tullut niiiin hienoja. Aion ensin kokeilla yksiä omia värejä mitkä mulla on, mutta jos ei siitä tuu mitään, niin pitää joskus hamassa tulevaisuudessa hankkia jotkut halvat värit noilta, jotka noita siveltimiäkin myy. Vaikka kai nekin on ihan normeja taiteiluun tarkotettuja värejä :D
Ja taustan virkaa toimittaa se toisesta paketista löytynyt asia: veljelle synttärilahjaks hankittu huivi. Kun ostin itelleni turkoosin ruutuhuivin, veli olis halunnut ostaa sen multa, mutta en myynyt. Sen sijaan hankin sille nyt melkein samanlaisen, inansa vihreemmän turkoosin ja kun mun huivi on pitkulainen, niin tää on neliön muotonen.


2 kommenttia:

  1. mistä tilasit kyseiset tavarat? :)

    VastaaPoista
  2. Brittien eBaystähän nämä, tässä linkki myyjän sivulle:
    http://myworld.ebay.co.uk/glamlabel

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)