Sivut

torstai 20. toukokuuta 2010

I will have an owl on my back.

Sallin itelleni nyt tämmösen pikasen postauksen, koska mielestäni multa tulee näitä niin harvoin :D

Kävin joku aika sitten ostamassa kankaat, jotta tekisin itelleni mustan pitkän hupparin (koska sehän on se ainoa oikea kesävaate) ja haluun brodeerata sen selkään jotakin hauskaa koulussa. Jos vaikka vielä ens viikolla ehtisin/jaksasin joku kaunis päivä jäädä sinne ähertään. Mietin vaan että mikä sitten ois niin hauskaa. Kaivelin jotain kuvia koneeltani ja löysin tuommosen aikaa sitten piirtämäni masentuneen jäniksen, joka vois olla aika sympaattinen. Space invaders -örkki olis myös aika awesome, mutta siitä pitäis tulla aika iso ja siinä saattais kestää turhan pitkään ajatellen sitä kuinka mahdottoman kärsivällinen tahdon joskus olla ja sillä brodeerauslaitteellakin olisi liikaa aikaa keksiä joku kamala tapa oikutella. Ja vähän sama vika Super Mariosta tutun sienen kanssa. Mutta sitten! Törmäsin we♥it:ssä ihanaan pöllöön. Ja sitten toiseen. Ja kolmanteen jne. Tuo mustavalkonen ja yksityiskohtanen olisi upea, mutta todellakin liian yksityiskohtanen. Ja punasen kanssa sama vika. Mutta sitten jäljelle jääkin nuo päällekkäin olevat pöllöt ja tuo suloinen ruskea yksilö. Tosin sekin olisi varmaan helpoin toteuttaa niin, että tekee vaan valkosella kaikki ääriviivat, eikä rupea "värittämään" rusekalla tai muullakaan. Nyt en vaan oikein tahdo osata päättää, että kumpi näistä kahdesta olisi hauskempi. Eli jos teillä on mielipiteitä kummasta tykkäätte enemmän, niin voitte halutessanne yrittää helpottaa mun päätöksentekoa ;D


kaikki pöllöt siis täältä

5 kommenttia:

 1. Ite tykkään noista päällekkäin olevista pöllöistä, jotenkin hellyyttävämmän näkösiä ! :D

  VastaaPoista
 2. Kannatan päällekkäin olevia pöllöjä! Voin kuvitella ne hyvin hupparin selkämykseen :-D

  VastaaPoista
 3. Kiitti mielipiteistänne, ootte kyllä oikeessa :-) Päällekkäiset pöllöt taitaa sopia paremmin tähän tarkotukseen.

  VastaaPoista
 4. Höhhöhhöööö, am i some kind of ernu? Mun mielestä toi ruskee on vaa niiin paljon siistimpi, vaik noi päällekkäin kököttelevät onki aika söpöjä :D Mä vaan nään sellasen ihanan perfecto-hupparin toi ruskee pöllö siel selässä, AH :)

  VastaaPoista
 5. Taidat vähän olla, mutta myöhäinen ernu ikävä kyllä. Sain tuon toisen nimittäin jo brodeerattua :D Muutenkin ne loppujen lopuks sopii paremmin juuri tähän huppariin, koska se on pitkä. Musta tuo ruskee olis ihana jossakin teepparissa vaikka :)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)