Sivut

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Farkkuhameen debyytti

Aluksi hyvät äitienpäivät kaikille! Ite piti leipoa omalle emolle joku voileipäkakun tapanen, mutta keskiviikkona hankkimani kurkkukipu nousi perjantaina kuumeeks, joten en leiponut. Koska äiti tuskin olisi pistänyt suuhunsa mitään, mihin tämmönen tautipesäke olisi koskenut. Eilen kuumetta oli vielä päälle 38 astetta, päätä särki, eikä henkikään kulkenut ihan esteettömästi. Nyt mittari näyttää enää 36 ja päänsäryt tuntuu olevan ohi. Henki kulkee jotenkin :DD Jaksoin siis tulla koneelle ja esitellä teille vihdoin sen koulussa tekemäni farkkuhameen!Aluksi vähän selittelyjä: Väristä sen verran, että alimmassa kuvassa se on kaikista todenmukasin eli harmaa, ei vaaleansininen. Lisäksi tämä ei näytä lattialla kuvattuna ihan parhaalta mahdolliselta, koska takana on niin paljon tilaa jättimäiselle ghetto bootylleni, jota lattialta ei löydy. Jos siis joskus saan kuvattua tämän päälläni, niin koitan saada niitä kuvia tänne blogiinkin asti.

Kankaan siis löysin Eurokankaan niistä palalaatikoista ja siitä palasta riitti juuri ja juuri niihin vielä tulossa oleviin farkkuihin. En nyt juuri muista paljonko siitä maksoin, mutta ei tullut kalliiksi kummatkaan, hame tai farkut.

Sittennn... Kuten viimosesta kuvasta tuonne sisäpuolelle näkee, huolittelin laiskuuksissani nämä mustalla. En jaksanut alkaa vaihtamaan harmaita lankoja. Se näytti kuitenkin lopulta niin kivalta, että päätin tehdä niihin farkkuihin kaikki tikkaukset mustalla, mutta kuten yleensä joka helvetin ikisestä nerokkaasta ideastani, siitäkin seurasi vaan katastrofi, josta lisää jos ne ikinä valmistuu :----)

Mutta tästä hameesta tykkään joka tapauksessa. Ja nyt kun sain sen esiteltyä, menen toteuttaan suunnitelmani sen ensimmäisen Sex and the City elokuvan katsomisesta, kun pää kestää tuijottaa tätä tietokoneen näyttöä riittävän pitkään ^^ Joten moi!

3 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)