Sivut

lauantai 29. toukokuuta 2010

And if I had a final wish pretty Miss I would only ask this:

I want you to do me with a tommy-gun baby
With a tommy-gun baby do me, GUN-TOMMY
If you have to kill me use a tommy-gun baby
Use a tommy-gun baby do me, GUN-TOMMY


Täällä alkoi kesäloma tänään! Nyt voisin kelpuuttaa ne tuskasen kuumat säätkin, jotka tässä oli joku aika sitten. Koulussa ollessa ne ei oikein innostanut, mutta nyt kun on aika maata tuolla ulkona. Sateessa makaamisesta ei välttämättä seurais mitään hyvää, vaikka hauskaahan sekin vois olla :-)

Mutta sain kun sainkin kaikki kouluhommat hoidettua loppuun. Farkuista jäi paperihommat kesken, mutta annan ne sitten syksyllä :D Mutta eilen kun meidän luokka koristeli salin kevätjuhlaa varten ja sen jälkeen muu luokka alko kattomaan elokuvaa, niin mä ähersin vielä farkkuihin napinläven, napin ja niitit. Sitten menin kattomaan elokuvaa yhdellä silmällä ja toisella tein vielä osan paperihommista. Tosin ihan hyvä ettei tarttenut kokonaan nähdä sitä elokuvaa, joka siis oli 2012. Oon justiinsa päässyt yli siitä ajatuksesta, että maailmanloppu tulis tuollon ja joku elokuva, missä on muka onnellinen loppu, kun amerikkalaiset sankarit pelastetaan maapallolta muun ihmiskunnan tuhoutuessa... Oli kuinka hienot tehosteet tahansa :D Odotan vaan sitä päivää kun ihmiset suututtaa luontoäidin ja ollaan kaikki tuomittu kadotukseen :--D

Lievää aiheesta eksymistä ilmassa, mutta ei se mitään. Saanen esitellä... farkut!Kyllä se vaan niin on, että kun on kerran saanut jotain omien mittojen mukaan tehtyä, niin ei ne kaupan vaatteet oikein houkuta. Nääkin istuu ihan eri tavalla, kuin minkä tahansa liikkeen farkut, oli se sitten H&M, JC tai mikä vaan. Okei, ei nämäkään ihan täydelliset ole (kuitenkin ekat ite tekemäni farkut), mutta ehdottomasti paremmat kuin jotkut kaupan farkut, jotka oikeasti taitaa istua aika harvoille hyvin. Ekassa kuvassa näkee, että loppujen lopuks nämä on aika perus. Tokassa kuvassa on vasemman lahkeen ulkosauma ja tuo leikkaussauma läheltä. Viimosessa näkyykin sitten perstasku ja hieno sydänkäyrä.
Näistä siis tuli yksinkertasemmat, kun alkujaan olin suunnitellut. Kiitos siitä kuuluu hitaudelleni ja vähäiselle ajalle. Jätin etutaskuista kaikki ylimääräset tilpehöörit, koska nekään ei kuitenkaan ikinä näkyis minnekään, koska en käytä niin lyhyitä paitoja.
Olisin tietysti voinut ottaa myös yhden kuvan lattialla tasossa, mutta olkoot. Sitten on vyötärökorsetin vuoro!Tehtiin nyt jo harjotuksia ajatellen juhlapukua, jonka tekeminen alotetaan syksyllä. Osa harjotteli erilaisia koristeita ja halukkaat sai tehdä korsetit. Ite tein tämmösen simppelin valkosesta kankaasta käytettäväks vaatteiden alla. Ei mitenkään erityisen laadukasta jälkee ja kuvatessa huomasin sen olevan jo rikki tuon yhden sirkan kohdalta (tyhmänä kun pistin tuen pelkään vuoriin enkä miehustaan). Mutta silti ihan tukeva ja käyttökelponen. Ehkä sillä tän kesän menee ja korjaa sitten syssymmällä koulussa. Tai tekee vaikka kymmenen kappaletta lisää, koska tarvikkeet ei oo kalliita ja valmistuskin loppujen lopuks melko helppoa! :D Ja laatukin saattais parantua sitä mukaa mitä useemman tekisi :--) Nyörit menee mun silmään oudosti, mutta pistin ne niin kun käskettiin, joten olkoot nyt noin, ei sillä kai niin väliä. Mutta nyt tehdään tietä pöllöbrodeeraukselle!

Kuten kaikki muukin, minkä tein vähän hätäseen tämän lukuvuoden vedellessä viimesiään, myös tämä niin sanotusti vähän pissi. Asettelin vahingossa kaksi ylintä pöllöä vähän turhan kauas alemmista, mutta annoin koneen silti brodeerata ne vähän hällä väliä mielellä, koska muutenkin heti tuon alimman pöllön kanssa tuli ongelmia, kun langat katkeili muutamaan otteeseen ja musta lanka teki outoa sotkua. Tähänkin siis meni maku ennen valmistumista, mutta eiköhän siitä ihan käyttökelpoinen huppari tuu, kun päättelen nuo katkotut langat ja saan koko homman ylipäätään ommeltua kasaan. Niin ja jätin sen ihan ylimmän pöllön sekä kuun kokonaan pois, koska ne olisi ollut vähän jo turhan pientä piiperrystä mun silmään, eikä ne välttämättä hupun alta tulisi näkyynkään.

Siinä oli kaikki tekemäni jutut! Jäljellä on vielä muutamat ostokset, jotka voisin teille esitellä. Alotellaan vaikkapa tästä:

Seppälästä löytyi tämmönen alennettu teeppari. Alkuperänen hinta oli noin 13e, mutta se oli alennettu johonkin alle kymppiin. Ihan en nyt muista. Mukavan kevyt, mutta kuten kaikki yhtään kivannäköset vaatteet nykyään, myös tämäkin on täytynyt osittain pilata valmistamalla se 100% viskoosista, joka on kamalin materiaali ikinä, vaikka tuntuukin päällä tosi mukavalta ja on halpaa. Se nimittäin rypistyy ihan syntisen nopeasti eikä mun kokemusten mukaan oo muutenkaan mitenkään erityisen kestävää. Ei se mitään, että tilasin justiinsa H&M:ltä jonkun trikoomekon viidellä eurolla, joka sekin on 100% viskoosia. Ja itse asiassa noissa mun farkuissakin on joku prosentti viskoosia. Vähän yli tai ali puolet. Että ilmankos niissä on semmosia "pinttyneitä" perkeleen ryppyjä...

Tämä on niitä uusia We Care Icon -meikkejä. Jos haluaa todella nudet huulet, niin rohkenen suositella tätä... ööö. Sävy numero yksi näkyisi olevan. Omaan makuun saan tällä ehkä vähän liiankin nudet, jos tarpeeksi laittaa :D

Mulla olisi vielä yksi ostos ja yksi arvontavoitto, mutta esittelen ne myöhemmin, koska ne on värikuvina. Ne eivät nimittäin pääsisi oikeuksiinsa mustavalkokuvissa, toisin kun kaikki tässä postauksessa. Enkä halua laittaa tähän sekaan värikuvia. Plus että Euroviisut alkaa kohta ja haluan julkasta tämän postauksen kuitenkin jo :D Joten moimoi! :DD

4 kommenttia:

  1. Noi farkut näyttää tosi onnistuneilta sä oot taitava.

    VastaaPoista
  2. Woow! Katoin aluks et miks oot laittanu noin paljon kuvii farkuista mitkä ostit, mut sit vast tajusin et oot tehny ne ite!! <3__<3 Upeeeett!!

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)