Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

My latest purchases

Näitä mun postauksia ihmetellessä vois luulla, etten muuta tee kun tuhlaa rahaa, mutta näin ei ikävä kyllä ole. Tänä viikonloppuna muun muassa hamstrasin tietokoneelleni mahtavia elokuvia (Gake no ue no Ponyo, Memoirs of a Geisha, Inglourious Basterds, The Hangover), kuvasin kuvia meikkipostausta varten (jonka saatan siis julkaista tulevaisuudessa jos kehtaan), hain kesätöitä, harkitsin autokouluun hankkiutumista ja tuhlasin rahaa :)

Ihana musta rusettipanta KappAhlista. Kattelin tätä jostain papereista jo työssäoppimisen aikana, kun näitä ei ollut tullut viä edes myyntiin. Nyt kun pääsin käymään KappAhlissa ekaa kertaa ilmeisesti kuukauteen ja kännykkäänkin oli tullut tarjousviesti, saatoin tuoda tän onnellisena mukanani kotiin.

Tähtirannekorun löysin Bijou Brigittestä. Totesin tässä yhtenä päivänä, että mulla on suunnattoman vähän kivoja rannekoruja ja sormuksia, joten asialle pitää tehdä jotain. Tässä meillä on hyvä alku!

Näiden lisäks oon ostellut myös vähän hiustököttejä, joita en kuitenkaan jaksanut muistaa kuvata :D Ostin kokeilumielessä sitä got2b 2 sexy -hiuslakkaa (se punanen pullo), koska gluedia ei jostain ihmeen syystä myydä Smarketissa ja aattelin, että jos tuo sexy pitää yhtään, niin vois siirtyä sen käyttöön, koska sitä ois aina niin kätevä ostaa kun joku käy ruokaostoksilla. Mutta eihän se pidä mun hiuksia sitten minkään vertaa, joten pysyn gluedissa. Sääli, koska sexy tuoksuu ihanalle ♥ Sitten sen lisäksi ostin jotain XZ suklaa & vanilja -hoitosuihketta. Hiukset on mennyt talven aikana niin kamalaan kuntoon, ne takkuuntuu ja käyttäytyy muutenkin ikävästi. Kaveri suosittelu jotain tehohoitoo, mutta ensiapuna päätin hankkia tämmösen suihkeen, jota voi suihkia päähän joka aamu ilman, että tarvii sen takia pelätä myöhästyvänsä koulusta :D Tänään kokeilin ekaa kertaa, ja kyllä nää hiukset mun mielestä on pysynyt kohtuu selvänä, eikä oo sähköstynytkään niin pahasti.

Ja sitten nukkumaan! :--)

5 kommenttia:

 1. Vähä hieno toi rannekoru 8Q ps pistin seurantaan blogilistalla tän :D

  VastaaPoista
 2. Melsa Kiitti! :)

  Sini Kiitti, ainoo että se onnistu eilen meneen jo rikki, kun yks noista metallilenkeistä aukes; vaikka äkkiähän sen korjaa jos löytää jotkut pienet pihdit :D Ja kiva että jäät seuraileen ^^

  VastaaPoista
 3. toi rusetti on söpö!

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)