Sivut

torstai 11. helmikuuta 2010

The Awesome Makeup Tuto!

Tänään on ekaa kertaa tällä viikolla vapaa ilta kaikista kouluhommista, työnhakemisista ynnä muista, joten sain kasattua ne viikonloppuna ottamani meikkikuvat yhteen ja nyt ois sitten postauksen aika! Ensimmäisenä näytän, mitä meikkejä käytän yleensä aina arkimeikissä.

Käytän näemmä enimmäkseen Lumenen ja Goshin meikkejä. Kuvasta löytyy Lumenelta silmämeikin pohjustusvoide sekä Natural Code -sarjan kajaali ja meikkivoide. Goshilta on luomiväritrio, puuteri, huulipuna ja ripsari. Sitten käytän vielä tuota Asokselta tilaamaani mustaa Dazzle Dust by BarryM -luomiväriä, Maybellinen ripsaria ja uusimpana tulokkaana eilen ostamani Biothermin Nutrisource Lèvres -huulivoide. Sitten itse tutoriaali!

#1 pohjustus
Mun yläluomi on niin ihanan kirjava, kun siitä kuultaa verisuonet läpi, että jo senkin takia hyvä pohja on kiva asia. Lisäksi pohja edesauttaa toki sitäkin, että meikit pysyy niin kun niiden kuuluu. Käytän siis tota Lumenen pohjustusvoidetta ja sen päälle laitan vielä vähän puuteria (joka aiheuttaa albiinoripset).

#2 kajaali
Sitten pistän kajaalia ripsien tyveen molemmille luomille (alaluomelle tuollain häivyttyen). Tällä kertaa tulos oli vähän epätasapaksu, mutta se korjaantuu seuraavassa vaiheessa.

#3 luomiväri
Vaihe jonka kanssa failaan useimmiten, en saa silmistä ihan symmetrisiä :D Pistän yläluomelle tota mustaa luomiväriä niin, että ulkonurkassa on vähän tummemmin kun sisänurkassa. Jostain syystä näissä kuvissa musta ei näytä niin peittävältä ja mustalta, kun se luonnossa on. Alaluomelle pistän sitten vähän tosta Goshin triosta tota keskimmäistä sävyä, koska pelkkä kajaali on yksinään niin tönkkö ja kovannäkönen.

#4 ripsien taivutus + ripsari
Ripsien taivuttamisessa oon myös aika evo, yks päivä onnistuin repäseen iteltäni toisen silmän yläluomelta ripsiä vähän sisä- ja ulkonurkasta :-) Paremmalle taivuttimellekin olis kyllä tarvetta. Mutta. Yläripsiin pistän Goshin ripsaria ja oon ollut aikas tyytyväinen tähän. Voisin jatkossa alkaa ihan ostaan tätä ^^ Sitten alaripsiin pistän tota Maybellinen ripsaria, koska Goshin ripsarilla onnistun suttaamaan ne.

#5 lopputulos
Sitten lätkin naamaan meikkivoiteet, puuterit ja huulipunan, suoristan hiukset ja tadaa! Näyttääpäs ottis olevan vinossa :o

Se oli siinä. Muistakaakin kaikki, että tämä on sitten ainoa oikea tapa meikata! Muulla tyylillä meikkaavat on vääräuskoisia ja elämässään kerrassaan epäonnistuneita. Haha :D

4 kommenttia:

 1. Voi kun sulla on nätit silmät!

  VastaaPoista
 2. Miksi ihmeessä piilotat kauniit silmäsi pitkän otsatukan alle piiloon? no cool.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se näyttää mukavan särmältä/graafiselta mun rillien kanssa. Mutta tän postauksen kuvassa toi otsis on kyllä hävyttömän ylipitkä, enkä enää nykyään päästä sitä noin pahaks. :D

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)