Sivut

tiistai 30. kesäkuuta 2009

Mattoja pesemässä


Mulla ja äidillä on pari juttua, jotka pitää saa suorittaa aina joka kesä: mattojen peseminen ja mansikoiden poimiminen, joista ensimmäinen on nyt hoidettu. Vaikka eihän tää kuva altaassa viruvasta mytystä (joka muuten kuuluukin mun huoneeseen) todista, että mä olisin tehnyt siellä mitään muuta kun valokuvannut, mutta kyllä tein :D Itse asiassa sitten joskus kun asun ittekseni aion yhä pestä ite omat mattoni jos vaan mahollista.

7-vuotias serkkukin oli mukana äitinsä kanssa. Mua nauratti, koska sellasen vanhan pariskunnan kauniimpi osapuoli piti tätä tyttöö varmaan tosi sulosena tapauksena, mutta ei todellisuudessa päässytkään kokemaan mitään siitä, mihin tää kykenee sanavarastonsa ja kaiken muun oppimansa kanssa. Se voi toisaalta olla ihan hyvä juttu... :-D

Omg! En viittinyt ottaa sinne pilattavaks mitään muita kenkiä kun äitin feikkicrocsit. Nää oli ihan liassa ja ties missä kun lähettiin kotia.

Ja sitten vaaleenpunasta kynsilakkaa, mikä näyttää musta yllättävän kivalta. Tosi söpön väristä. Tää on Lumenen Natural code lakka 5 be cool.

Joo ja huomenna olis parempi ilmestyä postilaatikkoon eräs paketti tai prkl tylsistyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)