Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2009

He's the one that makes ya feel alright, He's the one they call Dr. Feelgood

Kaveri soitti lauantaina aamulla kahentoista aikaan, että jos lähden sen mukaan Sauna Open Airiin.Arvatkaa vaan lähinkö! :---) Kaveri halus nähä Strumundrangin (en osaa enää kirjottaa tai sanoo sitä oikein), joten mentiin kupeksiin siihen 2. lavan eteen. Siinä oli ensin joku Profane Omen (en muistanut bändin nimee vaan lunttasin Saunan sivulta) ja sitten kun Sturmikset tuli en tainnut kestää paria piisiä enempää kun piti päästä pois siitä lavan edestä. Ei mulla oo mitään ko. bändin faneja vastaan, mutta toi ei vaan oo mua varten toi niiden musiikki :D

Sitten kun se oli ohi me vaan sompailtiin siellä alueella ja mä sain vappuna ostamatta jääneet metrilakut hankittua. Nää vaan on ihan outoja makuja mitä siellä oli myynnissä. Jaa sitten joskus kuuden maissa mentiin sinne päälavalle päin kun siellä oli Hammerfall (tän nimen muistin mutta muuten en bändistä tiä mitään) ja sen jälkeen Mötley Crüe, jota ilman mua ei olis kyllä sinne saanut :D Mun kädet väsyili koko ajan, etenkin kun kuvasin videolle koko Girls, Girls, Girlsin. Kaiken päälle en kuvatessa paljoo edes kiinnittänyt huomiota siihen, että mitä kuvasin. Söhötin vaan kameralla johonkin suuntaan ja koitin kuikuilla kaikkien ihmisten ja käsien väleistä lavalle jos vaikka näkisin Vincen ja kaverit :--D Siksipä seuraavakin pätkä on aika laadukasta tavaraa (toivon vaan että se ei pätki teillä yhtä pahasti kun tällä mun koneella pätkii).

7 kommenttia:

 1. OLEN ____NIIN_____ KATEELLINEN

  VastaaPoista
 2. Kommenttis tääl on vähentyny;o
  HUOMIOITA:
  A) soitin yhentoista aikaan
  B) se kirjotetaan Sturm und Drang
  C) Mikä meissä on vikana, viitaten tämäniltaiseen yhteydenottooni. Nyt äkkiä "törinää pyttyyn", sanoisi hra Uotinen.

  Sait muuten mahtikuvia vert.muhun;S
  Ollaans yhteyksissä ja ens kesänä todellaki ruissiin:DDDDD

  VastaaPoista
 3. shiki minäkin kadehdin ihmisiä usein. (moi yritän olla hauska :---) tätä tapahtuu usein kun on väsy, pahoitteluni että se sattui sinun kohdallesi)

  arvanet niin onn minun elämä ei ilmeisesti ole tarpeeksi kiinnostavaa että sitä kommentoitaisiin (muualla kun selän takana)! :o (roflmao 4 real)
  A & B) virheitä sattuu paremmissakin piireissä
  C) minussa ei ole vikaa !

  Noi kuvat näyttää paremmilta ko muokkasin niitä koneella. Ja ens kesänä emmää lähe ruissiin jos siellä ei oo mitään nähtävää ! mää lähren vaan näkeen asioita ! en hilluun turhanpäiten ! ei oo väsy !

  VastaaPoista
 4. Tuohan voidaan nähdä loukkauksena festarijärjestäjiä kohtaan, et ne muka ei sais sinne hyviä esiintyjiä!;DD
  Mut en mäkään huvikseni lähde, vaan ihan nauraakseni;P

  Hei kuule kerros et jos ihmisel on ikä, ni onks se ikuinen ja jos sil ei oo ni onks se iätön??

  Ooh mira terveisissäsi vain kaksi hymiötä;o

  VastaaPoista
 5. Sitäpä juuri. Miramiramira miksi sä et oo opettanu mulle kymmensormijärjestelmää, tää kirjottaminen etusormilla on PERSEESTÄ:DD

  VastaaPoista
 6. En oo oikeen itekään koskaan opetellu sitä. Nakutan vaan meneen !

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)