Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kaksi viikkoa näin onnellinen olla sain, istuin lattiallain ja piipitin vain

No enpähän saanut eilen pakettiani, joten koko päivä on koostunut tylsistymisestä ja nihkeestä olotilasta. Tartten jonkun tuulettimen tänne huoneeseeni... Voisin sillä puhaltaa pois sekä nihkeyden että tuon kärpäsen joka kiehnää mua koko ajan.

Oon käynyt pariin kertaan alennusmyynneissä. Toinen näistä oli eilen ja vasemmalla onkin jotain harvinaista siihen liittyen, nimittäin päivän asu (jonka voi klikata isommaks). Oli aika simppeli, mulla oli vaan haaremihousut ja teeppari (josta alla lisää), jonka alla toppi ja sitten oli myös lenkkarit, jotka onnistu hiertään rakot tonne kantapään yläpuolelle kun ei ollut sukkia. Ja mietin tässä, että on mun itseluottamus vaan kasvanut aika pirun paljon, koska yläasteella en eläessäni ois suostunut kaupungille teepparissa näin valkosen ihon ja haaremihousujen kera. Oon niin kauheen ylpee itestäni! :-) Toisin kuin meidän eteisestä, jossa lojuu aina kaikkee ylimäärästä. Tällä kertaa imuri, mutta jätin sen ulos kuvasta.


tänkin voi sitten klikata isommaks
Vasemmalla on siis uus lemppari paita. Se on KappAhlista ja aivan täydellinen. <3___<3 Pitkä ja kevyt muttei aivan täysin läpipaistava ja ihana printti (ja vähän heruttava pääntie, mutta sen kanssa voi elää). Sitten löytyy H&M:ltä ostettu kaulaketjusysteemi joka on myös ihana. Siellä oli kai vastaava vähän sirompi, mutta mua ärsyttää kun kaikkien mun kaulakorujen ketjut on niin hentoja ja siroja niin tykkäilin tästä enemmän. Sitten siinä on vielä myös H&M:ltä tuommoset legginsit, enkä osaa oikein päättää että pidänkö vai enkö. Näistä kolmesta asiasta ei ollut muuten ykskään alessa, että tässä teille aleshoppailua :--D Mutta oikeella oleva jakku oli kyllä alennuksessa. Viimenen kappale siinä Lindexissä, mistä ostin, ja justiinsa sopivankokonen. Mulla ei oo tosin tätä ennen ollut yhtään jakkua, joten tää on vähän uutta mulle, mutta kun sovitin oli niin kivan näkönen, eikä 12€ hintakaan pahemmin kauhistuttanut.

Citymarketista ostin Lumenen Beauty Base silmämeikin pohjustusvoiteen, jotta saatoin ostaa Goshin alennetun luomiväritrion. Koska mulla luomivärit vakoutuu sillain kyllä te tiedätte millain, joten en oo viittinyt ennen kauheesti ostaa niitä. Mutta nyt kun on törkeen pieni ja kallis pohjustusvoide, niin mikä ettei. Ei vaan, luulen että koostaan huolimatta tää kestää kuitenkin jonkun aikaa, kun ei tätä tarvi niin hirveesti luomille lapata. Ja ainakin ensimmäisen kokemuksen mukaan tää todellakin pitää luomivärit kuosissa. Vaikka koko muu olemus oli hellepäivän jäljiltä aivan valunut, niin luomivärit näytti pitkälti siltä miltä aamullakin.

Loppuun haluan demonstroida teille sitä, miten näytän kivemmalle ilman silmälaseja (lukuun ottamatta rillien jättämiä punasia läikkiä nenänvarressa). Kyrsii kun nää hiukset haluais vähän taipua vasemmalle, joten tossa sivussa on tollanen epämääränen hapsu :< Joo ja testasin mun PSP Photo XI:tä vähän, joten sen takia tämmönen vähän muokatumpi kuva :-D Huomenna poimiin mansikoita!

6 kommenttia:

 1. noi leggingsit on tosi kivat! :>
  ite testailen tota just samaa luomiväriä ekaa kertaa tänään :D

  VastaaPoista
 2. kiitti! :) toivottavasti oot testituloksiis yhtä tyytäväinen kun mä omiini :D

  VastaaPoista
 3. Toi paita on kyl niin sua;)
  Btw kuuntelen Sonatan paid in full:ia XD jännä fiilis:)
  näkyillään...:D

  VastaaPoista
 4. niin on 8)
  juu näkyillään toki :D

  VastaaPoista
 5. kivalta nuo leggarit näyttää!
  ja et kyllä näytä yhtää tyhmältä lasien kanssa!

  VastaaPoista
 6. niin ne kieltämättä näyttää, oon kallistunut itekin enemmän sille kannalle :D ja kiitti jos oot tuota mieltä, helpottais vaan vähän aamuja jos en olis nelisilmä :')

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)