Sivut

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Valon ja varjon rajaa lie vaikeaa nähdä jos ei piittaa, siksi jos tiesi joskus pimeään vie, älä pahalta puulta kysele; miksi?

Finnkinon superpäivä on vaan joku maailman hienoin asia! Olin eilen kaverin (en muuten tiedä pitäiskö aina vaan sanoo että kaveri vai käyttää nimiä, mutta kun nimet ei kumminkaan sano monillekaan teistä yhtään mitään) kanssa katsomassa Kauhea kankkunen ja meni aika hyvin yksiin meidän huumorinlaadun kanssa :D

Ennen leffaa käytiin kumminkin Anttilassa ja eihän tällasen kulutusjuhlaa 24/7/365 viettävän sopinut lähtee sieltäkään tyhjin käsin. Etenkään kun asusteista ja koruista ja sen semmosesta sälästä oli tarjous ota 3 maksa 2...


Ostin siis patellavyön ja värikkään harsohuivin, jotka oli molemmat 14,95 ja sitten mustan huivin, joka olis ollut kympin. Kotona totesin, että mulla ei ihan tosissaan ole paljon muita kun palestiinalaishuiveja tai jotain muita talveen sopivia. Näille siis uskois olevan käyttöä, koska tykkään huiveista :D Ja patellavyötä varten mulla on pari mekkoa, jotka on moista kovasti kaivannut.

Ja Eppujen levyt Rupisia riimejä karmeita tarinoita ja Tie vie yhteensä 15€. Näillä oli yhteensä 17 chipaletta joita en ollut aikasemmin kuullut, mutta sekin asia on hoidettu jo muutamaan kertaan :D Ei siitä mihinkään pääse, että nää on jotain parasta nää Eppujen biisit.

Ja hei lauantaina ehkä lavatansseihin awesome ! :D Onko kukaan ikinä ollut moisissa?


oli pakko

4 kommenttia:

 1. jos sovitaan et oon vaikkas nanna:P superpäivät rocks!!

  VastaaPoista
 2. ai sä oot nanna okei :D i agree very much:-)!

  olin muuten tänään parturissa sanoinko sinne menemisestä sulle mitään? 8)

  VastaaPoista
 3. et sanonu...apuaa, mitä siellä tapahtu???

  aattelin just tänään et jos vaik ens vklla leffaan?

  VastaaPoista
 4. jee oon kotona reissusta ja meen varaan meille nyt leffalippuja!

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)