Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Oho hups.

Ei mun vireystila ihan vissiin sitten parantunutkaan. Tuli tämmöinen kuukauden mittanen postaustauko ihan vahingossa. Mun fiilikset on vaihdellut koko vuoden semmoisesta kooma-mielentilasta jäätäviin energiaryöppyihin. Yhtenä päivänä väännän koulujuttuja hiki hatussa ja istun illasta tietokoneen ääressä tehtävät palautettuna ja poden eksistentialistista kriisiä. Seuraavana päivänä hengailen inspiroituneena ihanien ihmisten kanssa, ilahdutan tuntemattomia ja tunnen, että kaikki asiat on erittäin hyvin. En tajua.

Suhtauduin koko helmikuuhun vähän nuivasti ja tosiaan joitakin yksittäisiä kivoja tapahtumia lukuun ottamatta koko kuukausi vaan valui ohi yhdessä hujauksessa. Välillä ihan ahdistaa se, miten äkkiä kuukaudet menee ohi mitään tekemättä. Ja sen sijaan, että tekisi jotain, on paljon loogisempi vaihtoehto katsoa FMA Brotherhoodia. Joka sekin on haitallista touhua jo ihan vaan siksi, että alkaa harmittaa, kun en itse ole vieläkään maailmanpelastaja. Ikääkin alkaa olla jo ihan liikaa ainakin siihen nähden, minkä ikäisiä monissa animeissa esiintyvät maailmanpelastajat on.

Jees, mutta halusin vaan tulla ilmottelemaan, että kuukauden tauosta huolimatta blogi ja minä ollaan yhä elossa. Yritän aktivoitua vähän paremmin, kunhan into kirjoittaa ja kuvata tästä palailee. Tähän loppuun haluan laittaa vielä tunnelmaa keventävän kuvan itestäni, ettei tästä postauksesta jää ihan masentunut olo.

Hyvää maaliskuuta kaikille! :--)

Oops, I didn't mean to idle for over a month. Sorry!

5 kommenttia:

 1. Hyvää maaliskuuta! Helmikuu hujahti ohi ja muutenkin koko alkuvuosi, ihan pelottaa onko kohta joulu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tuolla lemppariblogeissa on vielä Monsterikakku, jonka mä pistin poskeen (tapoin) viime vuoden puolella. Hoksasin vasta nyt koko asian. :-D

   Poista
  2. Niinpä, ihan hirveä tunne kun huomaa miten nopeasti aika kuluu.

   Ja oho hups taas. Mun pitäisi näköjään päivitellä tuota sivupalkkia vähän useammin. :-D Lisäksi multa on näköjään mennyt ihan täysin ohi, että kirjotat yhä blogia! Pitääpäs korjata tämä moka ja lisätä se heti lukulistalle. c:

   Poista
 2. Sinulla on erittäin mukava blogi! Kiva lueskella monta lukematonta postausta peräjälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On aina ihana kuulla, että joku tykkää lueskella mun tekstejä! :-)

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)