Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sunnuntaibrunssi

Mä olen yleensä aina tykännyt nukkua viikonloppuisin myöhään. Loikoilen sängyssä siihen pisteeseen asti, että kaikki eriskummallisimmatkin makuuasennot on käyty läpi. Ummistan silmät ja kokeilen, jos sitä vielä näkisi lyhyen pätkän unta. Mutta en tänä sunnuntaina. Kello herätti ajoissa, enkä ihme kyllä viitsinyt edes torkuttaa, koska luvassa oli jotain mielettömän kivaa: kevättä juhlistava sunnuntaibrunssi!

Jyväskylän kahvilakerhon brunssi
Oon mukana Jyväskylän kahvilakerhossa, jonka yksi jyväskyläläinen tyttö koko joukon onneksi keksi perustaa. Aluksi mua, kuten varmaan kaikkia muitakin, jännitti ihan hirveästi lähteä mukaan johonkin tällaiseen. Mennä nyt yhtäkkiä kahvipöydän ääreen ihan tuntemattomien ihmisten kanssa, apua! Nyt me on kuitenkin tavattu jo muutaman kerran ja voin sanoa, että tämä on ehkä yksi parhaita juttuja, mihin eläessäni oon lähtenyt mukaan!

Tekeminen ei ole rajoittunut pelkkään kahviloissa istumiseen. Itse asiassa heti ensimmäisellä tapaamisella keksittiin ihan huippuja ideoita tulevaisuuden varalle ja ystävänpäivänäkin käytiin parin tytön kanssa Jyväskylän keskustassa hämmentämässä kansaa eli jakamassa tulppaaneja tuntemattomille. Alkavalla viikolla aiotaan mennä luovuttamaan verta ja tänään järjestettiin tosiaan mahdottoman kiva sunnuntaibrunssi. Tulppaanikimppu pöydässä, kauniit servetit ja käsittämättömän hyvät sapuskat. Niin ja sanoinkuvaamattoman ihania ihmisiä!

Jyväskylän kahvilakerhon brunssi
Yksi meidän joukosta puki Facebookissa sanoiksi sen, millasia fiiliksiä nämä meidän kokoontumiset mussakin herättää: "ku näkee teitä ni tulee sellane olo että tekee mieli tehä kaikkee ja tuntuu innokkaalta ja lähes siltä että "jes, pystyn mihin vaan jos yritän" eli tulee sellanen mukavan inspiroitunut olo!" Ihan äärettömän mahtavaa, miten sitä voikaan näin vilpittömästi inspiroitua ihmisistä! Itelläkin sujui tän tekstin kirjoittaminen huomattavasti paremmin, kuin miten mikään kirjoittaminen on koko vuoden aikana sujunut. Awwsum!

Word of the day: inspired.

6 kommenttia:

 1. Vau, kuulostaa aika kivalta toiminnalta. Varsinkin tollaset päivän hyvät teot, niinkun se tulppaanien jako ja veren luovutus on ihan mahtava juttu! Herkutkin pöydällä näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kivaa, nää tapaamiset on piristänyt mun alkuvuotta niin paljon! :) Ja tuo hyvän tekeminen on myös ihan mahtavaa. Vaikka tulppaanienkin jako jännitti etukäteen, niin lopulta se meni kivasti kun ei tarvinnut yksin uskaltaa.

   Poista
 2. Ihan supermahtavalta kuulostava porukka teillä! En malta oottaa että pääsen taas luovuttamaan verta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on supermahtava porukka, ihania ja samanhenkisiä ihmisiä! :) Siistiä että säkin oot aktiivinen verenluovuttaja! Itekin pitäis käydä niin usein kun pystyy, mutta aina on tullut vastaan se, että kaipaisi vähän tukijoukkoja. :-D

   Poista
 3. Oowwwww! Liian ihanan ja rennon näköistä! Mäkin tahdon! <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, jos yhtään houkuttelee! Kahvilakerho löytyy ainakin jo Turusta, Helsingistä, Tampereelta ja tosiaan täältä Jyväskylästä. Jos omalla paikkakunnalla ei oo, niin perusta ihmeessä. (;

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)