Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Red or Dead & Gok Wan

Mulla olisi taas ummet ja lammet kerrottavana koulun sekä muiden elämiseeni tällä hetkellä oleellisesti liittyvien asioiden iloista ja ahdistavuuksista, mutta jospa vaihtelun vuoksi jotain muuta. Hommasin itelleni monen vuoden jälkeen jopa ihan oikean päiväkirjan, että voin sinne raapustella kaikki syväluotaavat analyysit päivittäin vaihtelevista tunnelmistani, niiden syistä ja seurauksista. :D

Nyt kaivelen tämmöisiä kuukauden vanhoja juttuja, koska en ole innostunut tarttumaan kameraan muutoin kun jos on ollut kavereita kylässä tai muuta oikeasti valokuvaamisen arvoista (vaikka välillä tääkin on vähän kyseenalainen käsite). Mutta tänään oli hyvä päivä niin olon kuin naamankin puolesta, joten ryhdistäydyinpäs vähän kameran eteen heilumaan. TADAA:

Uudet rillit! Eihän edellisten hankinnasta olekaan kuin neljä vuotta (oh dear noiden vanhojen kuvien laatua). Jos nyt oikein muistan (enhän ole ainoa joka ei muista omia vahvuuksiaan?), niin vahvuudet muuttui miinus puolestatoista miinus kahteen mutta hajataitto oli vissiin vähentynyt. Periaatteessa näen siis vielä ihan hyvin vanhoillakin laseilla, kun tuo hajataiton väheneminen kuulemma vähän kompensoi tuota vahvuuden lisääntymistä. Mutta onhan nää mielettömän paljon hienommat kun nuo vanhat!

Ja koska vanhojen hyvien kokemusten takia lähdin hakemaan rillit taas Specsaversiltä, tuli hommattua toiset kaupan päälle. Tällä kertaa olin niinkin fiksu, että valitsin aurinkolasit vahvuuksilla ennemmin kuin taas jotkut oudot vaihtoehtorillit.

Valkkasin perus pilotti arskat, koska nämä sopii mun nassulle paljon paremmin kuin muut. Ja ainakin peittävät kunnolla. :D Nää on auttaneet jo tän olemattoman kevään aikana ihan mahdottoman paljon, eli oon kyllä tyytyväinen että kerrankin pystyin ajatteleen järjellä. On se mukavaa kun ei tarvi koko ajan olla siristelemässä silmiään. Ainoa ärsyttävä asia on se, kun joutuu menemään kauppaan arskat naamalla. Sitä vaan tuntee ittensä niin tyhmäksi ja tekisi mieli kirjoittaa isolla kyltti kaulaan, että näissä on vahvuudet.

Ja jotta varmasti saadaan kerrasta taas tarpeeksi naamakuvia, niin tähän loppuun vielä muistutus kummistakin vanhoista rilleistä.

Toi toinen on muutenkin vähän huono kuva, kun linsseissä näkyy heijastumia, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että mun uudet silmälasit on awesome! Enkä jaksa lakata ihmettelemästä miten paljon halvemmalla taas pääsi. Jos oikein muistan, niin maksaa ei tarvinnut kuin silmälasien kehyksistä ja linsseistä. Aurinkolasit tuli kehyksineen, linsseineen ja pinnoitteineen päivineen ilmatteeksi. Taisi tulla taas puolet halvemmaksi kuin neljä vuotta sitten.

I've got new glasses (and sunglasses) and having them makes the necessity of glasses less irritating. They look so much better than the old ones (in the last pic).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)