Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Onnellista

Nämä tahattoman pitkät blogihiljaisuudet alkaa olla jo vähän vanha vitsi, enkä tällä kertaa voi edes syyttää koulua. Oon vaan keksinyt itselleni ihan liikaa kaikkea muuta ajankulua, kuten Facebook-pelejä ja FMA:n katselunkin alotin taas alusta. Oon katsonut sen tai FMA Brotherhoodin läpi varmaan joka vuosi sen jälkeen kun ekan kerran näin ja aina se on yhtä nostalgista. :D Lisäksi kyttään joka arki-ilta telkkarista 70' Shown, Hyvät ja huonot uutiset keskiviikkoina ja Voice of Finlandin joka perjantai. Jäljelle jäävän ajan käytän miettimällä sitä, miten ikinä selviän tästä ammattikorkeakoulun yhdestä ja ainoasta pakollisesta ruotsin kurssista ja mistä ihmeestä revin kesätöitä.

Onni on että toisinaan pääsee viettämään aikaa kaveriporukalla ja voi unohtaa kaiken maailman kesätyöt ja muut mielessä pyörivät jonninjoutavuudet.


Viime viikonloppuna oltiin perjantai mun luona, leivottiin mokkapaloja ja pelattiin Aliasta, joka on muuten paras peli ikinä, koska väkisinkin joku selittää aina jotain sellaista, että nauraa mahan kipeäksi. Lauantaina lähdettiin sitten illalla pulkkamäkeen Laajavuoreen ja otettiin mukaan vähän eväitäkin. Kaakao pulkkamäessä tai muuten vaan talvella ulkoillessa maistuu vielä tuhat kertaa paremmalta kuin normaalisti. ♥ Seuraavana päivänä löytyi heti muutamia mustelmia sieltä täältä, mutta hyvä ettei sen pahemmin käynyt. En tiedä miten pienestä oli kiinni, etten laskenut selkä edellä reiliin pahki. En ihan muistanut miten hankalaa ufoa on ohjata etenkin jos onnistuu pyörähtämään selkä menosuuntaan. :D

Ja nyt nukkumaan että jaksan lähteä huomenna viettämään tätä viikonloppua Tampereelle!

Last weekend was awesome, obviously, as it included baking, playing board games and sledding with some pretty awesome people.

4 kommenttia:

  1. Aivan pakko tulla kommentoimaan, kun tämä blogisi on vain niin ihana! Mielenkiintoista luettavaa 8)

    VastaaPoista
  2. Aivan pakko tulla kommentoimaan, kun tämä blogisi on vain niin ihana! Mielenkiintoista luettavaa 8)

    VastaaPoista
  3. Aivan pakko tulla kommentoimaan, kun tämä blogisi on vain niin ihana! Mielenkiintoista luettavaa 8)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)