Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää päivää sulle ja mulle!

Tänään muistutetaan ihmisiä hienosta ja kauniista asiasta eli naisista. Toiset kiinnittää huomion kaikkiin epäkohtiin, kuten siihen miten Suomessakaan ei vielä vallitse täydellinen tasa-arvo joka asiassa miesten ja naisten välillä. Itse olen vaan onnellinen siitä, että olen nainen (vaikka aina ei niin naisellinen olo olekaan). On ihan ok olla sieltä täältä vähän pehmeä ja epämääräiset mielen ailahtelut on niin helppo laittaa milloin minkäkin kerran kuussa vallitsevan ajankohdan syyksi. Eikä itseäni harmita ollenkaan niin paljon se, että monet ammattinimikkeet loppuvat sanaan mies. Naisille on kuitenkin olemassa jotain parempaa, mistä yksikään laki- tai esimies ei osaisi edes unelmoida. Me voidaan ryhtyä hulluiksi kissanaisiksi/-mummoiksi.

Itselläni oli spesiaali päivä 6.3. keskiviikkona, nimittäin synttärit. 21 vuotta tuli täyteen ja vielä toistaiseksi on kivaa vanheta. Naamassakaan ei näy tapahtuvan kummosia muutoksia vuoden aikana vielä tässä iässä. Otsiksen oon sentään oppinut leikkaamaan vähän paremmin. :D Mutta ehkä se sitten 25 vuoden jälkeen alkaa muuttua ilosta kauhuksi, kun kolmekymppiä on kahta lähempänä.
Keskiviikko meni tenttiin lueskellessa ja illalla katselin Hyviä ja huonoja uutisia kera synttärijätskin. Eilen yritin houkutella kaverit mukaan poikkitieteellisiin haalaribileisiin, koska olisin halunnut pukeutua haalareihin pitkästä aikaa. En onnistunut tällä kertaa, mutta päädyttiin sitten meille tekemään omena-kaurapaistosta ja pelaamaan Disney Monopolyä. Hauskaa oli sekin kunnes hävisin ja tuli taas huomattua että kyllä mä viihdyn paremmin tämmösissä illanistujaisissa kuin baarissa rymyämässä. :D Etenkin kun illanistujaisiin liittyy yleensä hyvä ruoka tai herkut! Ja lautapelitkin on ihan parhaita.

Today is time to celebrate us women so happy Women's Day! And I turned 21 on the 6th of March so happy late birthday to me!

6 kommenttia:

 1. Synttärionnea ja kaikkea naisellista ♥ Aloin nyt vasta miettiä että asuksie Oulussa?? En tiiä onko poikkitieteellisiä kaikkialla Suomessa ku oon nähny niitä vaan Oulussa? Ja tästä nyt vielä hämmentävämpää on tajuta että opiskellaan samassa koulussa mikäli asut täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En asu Oulussa vaan Jyväskylässä, eli taitaa poikkareita olla melkein ympäriinsä Suomea. Tai ainakin tiedän että Tampereellakin on. :D

   Poista
 2. Hyvää synttärii to be hullu alkoholisoitunut kissamummo ;)! Luen tätä ettäs tiedät

  T. Kinder lover

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos my fellow kissamummo! :D Ehdin jo toivoo että oisit unohtanut koko blogin kun ottaa huomioon miten hyvä oot unohteleen :-DD

   Poista
 3. hahhah, minäkin täytin 21 yhden päivän jälessä :D mutta heitämpä tällaisen aiheesta poikkeavan kysymyksen, johon olet varmasti jossain vaiheessa jo blogissasi vastannut, mutta koska olen liian laiska etsimään vastauksen, kysyn sen jälleen tässä ja nyt :D Eli siis minkäslainen kamera sulla on käytössä? Oon ihastellu tosi paljon sun kivoja kuvia ja niiden ihanan tarkkaa laatua että on pakko kysyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa multa ei oo kukaan ikinä kysynyt mun kamerasta. :D Mutta kuvaan Canonin EOS 500D:llä ja putkia mulla on perus 18-55mm ja 75-300mm zoomi jotka tuli kameran mukana sekä 50mm f/1.8 II ja niin sanottu pancake eli 40mm f/2.8 STM.

   Poista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)