Sivut

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ritva-Liisa Pohjalainen, Muodon juhlaa puvut

Kuten otsikko jo kertoi, tässä näitä Ritva-Liisa Pohjalaisen suunnittelemia pukuja sieltä Muodon juhlaa -näyttelystä. Näiden kuvaaminen oli monta kertaa vaikeempaa kun niiden lasiveistosten, eli pahottelen vähän onnettomia kuvia. Etenkin mustista puvuista ottamani kuvat on aika kamalia, mutta koittakaa kestää. Puvut on kuitenkin ihan mielettömiä. ;)
Omat suosikit on nuo kaks mustaa sekä punanen puku. Niiden lisäks tykkäsin mahottoman paljon noista pienessä koossa tehdyistä puvuista/miniveistoksista. Korujakin siellä oli näytillä ja myös niistä pidin, mutta enpä hoksannut ottaa yhtään kuvaa. Miellyttääkö Pohjalaisen luomukset teidän silmää?

So here are the dresses from Ritva-Liisa Pohjalainen's ”Muodon juhlaa” -exhibition. I'm sorry the pictures are bad (especially the pics of the black dresses) but at least the dresses are gorgeous. ;) My favourites are the two black ones and the red one. I also liked the miniature sculptures a lot. Then there was some really beautiful jewellery that I didn't take pictures of.

2 kommenttia:

  1. Vaikka noi luomukset upeita onkin, ne ei miellytä mitenkään erityisesti mun silmää, edes noi mustat puvut, joita tunnetusti rakastan. Liian övereitä muotokielensä puolesta ja pinnat on liian kikkailtuja. Oon tylsä xD.
    Toi valkea, ilmeisesti lankahuovutettu, yläosa on kuitenkin upea!

    VastaaPoista
  2. Noiden mustien pukujen joukossa oli myös semmosia vähemmän kikkailtuja, kaikessa yksinkertasuudessaan erittäin kauniita, mitä voisi jossain jopa käyttääkin. Kun olivat vähän käytännöllisempiä. :D Mutta mua näissä övereissä viehätti ihan erityisesti se, mitä kaikkea kankaalle voi tehdä ja miten monenlaiseen muotoon se vääntyy. Ja ton ensimmäisen puvun kohdalla lähinnä se tuhoton urakka, mikä noiden "lehtien" huolitteluun ja kiinnitykseen on mennyt. :D Oikeasti se taisi esittää käpyä, mutta mulle tulee mieleen puu.

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)