Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2011

Ritva-Liisa Pohjalainen, Muodon juhlaa

Vaikka jo keskiviikkona ompelin viimeset koulujutut, niin eilen oli viimeset varsinaiset ammattiaineiden tunnit IKINÄ! Voisin sen kunniaks yrittää kasata jonkun kollaasin/postauksen kaikista tän neljän tai oikeestaan kolmen ja puolen vuoden aikana tekemistäni ompeluksista. Vai ompelemistani tekeleistä. Kuitenkaan en tee sitä nyt, vaan palaan eiliseen. Aamusta opot tuli selittään meille jatkokoulutusmahollisuuksista ja sitten oli oikein hieno ruokailu itsenäisyyspäivän kunniaks. Ruoat tarjoiltiin oikein pöytään asti. Ensin oli salaatti ja joku hassu leipäsämpyläasia, sitten oli lohta, mielettömän hyvää perunamuusia ja tillivoita ja vähän jotain kasviksia ja jälkkärinä kerroskiisseli. Yleensä en voi sietää kalaa enkä punasta lihaa enkä oikein kyllä kanaakaan (En loppujen lopuks tajua mitä ihmettä mä oon syönyt tässä viimeset viitisen vuotta kun en tykkää mistään.), mutta sitten ne kyllä menee, jos ei oo muuta saatavilla ja on joku vähänkään hienompi tilaisuus ja olis niin mahottoman epäkohteliasta olla syömättä.

Ja ennen kun enempää harhaudun selittään asian vierestä, niin ruoan jälkeen lähettiin Verkarantaan kattomaan Ritva-Liisa Pohjalaisen Muodon juhlaa -näyttelyä. Luulin alkuun että siellä ois enemmän pukuja ja lasiveistokset pieni kylkiäinen jossain nurkassa, mutta olinpa ihan väärässä. Niitä lasitöitä oli ihan mahottoman paljon ja ne oli ihan mielettömän hienoja! Ois niin upeeta päästä tekeen jotain vastaavaa. Kaikki ne ihanat värit ja ne mustavalkosetkin oli niin hienoja että multa loppuu taas adjektiivit ja teksti käy muutenkin epäselväks. Mutta siis koska tykkäsin näistä lasiveistoksista nyt niin mahdottoman paljon, omistan tän postauksen kokonaan niille. Kuvia tuli aika monta, vaikka olin yrittävinäni karsia. Puvuista sitten myöhemmin, mutta ihastelkaa nyt näitä.















Our class went to see Ritva-Liisa Pohjalainen's ”Muodon juhlaa” -exhibition at Tampere Verkaranta gallery and it was amazing. First I thought there would've been more dresses and little art glass but I was so wrong, as you can see from these pics. It would be so great to get a chance to do something like this. All those colors and shapes were so pretty! I will post pictures of the dresses later because I loved these so much I wanted to own this post just for these. And because there are so many pictures. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)