Sivut

tiistai 27. joulukuuta 2011

nordic hoodie

Tähän väliin lyhyt tauko joulusta, sehän on jo oikeestaan ohi. En oo kuvannut lahjuksiani vielä, enkä jaksa pistää tänne mitään jouluruokakuvia tai muutakaan fiilistelyä. Rehellisesti en edes oo niin suuri jouluruokafani, vaikka kaikki muu tässä juhlassa on kohdallaan. :D Juhannuksena on paljon paremmat ruoat!

Kerrankin sain tehtyä loppuun asti jonkun oman projektin. Vaikka aloin tehdä tätä jo koulussa opinnäytetyön ja asiakastyön valmistuttua, mutta anygays. Oma projekti ilman aikarajaa. Yleensä semmoset ei päädy mun kohdalla hyvin, vaan jää kaappiin lojuun ties kuinka pitkäks aikaa. Vaikka viimeistely ois kiinni tosi pienestä asiasta. Kigurumi esim. Mutta nyt sain tehtyä itelleni tämmösen hupparin.


Ostin Euronkankaasta palan tota kuviollista neuletta, mutta eihän siitä yksinään riittäny huppariin. Piti siis vähän soveltaa ja lisäämällä sinne tänne mustaa kollaria sainkin ihan kelpo hupparin! Hupun vuoriin pistin vielä semmosta tosi lyhyttä, harmaata karvaa. Aattelin jossain vaiheessa, että siitä tuleekin ihan mauton, mutta ei onneks tullut. Ja tää sovellettu lopputulos kera mustan kollarin on ehkäpä hauskempi, kun mitä pelkästä kuviollisesta tehty huppari ois ollut.
Sori muuten nää onnettomat kuvat. Tartten uuden jalustan kameralle ja semmosen saankin tässä toivottavasti vielä tän vuoden puolella. Ja kun tällä hetkellä ei oo mitään fiksua paikkaa, mihin ton kameran huoneessani saisin kuvien ottamista varten, niin pitää tyytyä ihan tähän käsivaraan. :-)

Let's forget Christmas for a moment, it's pretty much over anyway. I haven't taken pics of my presents yet and I've had enough of the food. I'm not even that big of a fan of traditional Finnish Christmas food.
I wanted to show you this hoodie I made for myself. Like many other people, I've fallen in love with nordic patterns. And btw, again I'm sorry for the poor pics. I should get a new tripod pretty soon. :)

2 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)