Sivut

tiistai 22. marraskuuta 2011

Kynsistä asiaa. Ja kuvia.

Eivätpä pitkään kestäneet ne epätoivoiset paikkaukset tossa etusormen kynnessä. Tänään se piti pätkästä, ettei repeä vielä pahemmin. Ja pätkäisinkin tuollain oikein hassusti. Siinä menee leveyssuunnassa tuommoinen soma porras, kun toinen puoli kynnestä on pidempi. En saanut lyhennettyä muuten, kun tuo toinen puoli on vielä sinänsä ehjä ja kiinni sormessa. Tekis vähän kipeää alkaa sitä lyhentään yhtä nysäksi. Joten nyt kun se kynsi on niin sanotusti fugly, taitaa nämä seuraavat olla viimeset kuvat kynsistä hetkeen.
Nappasin ton hopeisen graffitilakan mukaani Liettuasta, vaikka löytäähän niitä Seppälöistäkin. Ja yksi lärvikuvakin siihen samaan syssyyn. On se vaan niin soma.

Ihan erityisesti tässä kynnen menehtymisessä harmittaa nyt se, että postilaatikkoon tupsahti tänään aika iso läjä koristeita. Eikä niitä viitti tämmösiin ihmeellisiin epäsiisteihin revenneisiin nysiin tuhlata. Nyyh. Toivottavasti tää harmistus tästä paranee kun koeviikkokin on kohta ohi. Lukio on kyllä niin turha laitos ja ylioppilaskokeet on maailman turhin asia. En ikinä tuu ymmärtään mitä helvettiä niillä testataan. Tuuria vissiin, ainakin tähänastisten kokemusten perusteella. Hyvät yöt vaan kaikille! :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva lakkaus! Talvinen. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitti. :) Tykkäsin itekin tästä yhdistelmästä aikas paljon.

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)