Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

Amsterdam / day 2

Vähän eilistä ja vähän tätä päivää siihen meni, mutta nyt sain päälle sata kuvaa sieltä tokalta päivältä muokattua ja ladattua nettiin. Jee jee! En ajatellut ihan kaikkia pistää tähän postaukseen, eli jos haluatte nähdä lisää elukoita, niin kurkkikaa täältä. Kuvat ei oo laadullisesti erityisen hyviä, mutta toivottavasti se ei ketään pahasti häiritse. :-)

It took me some time yesterday and today but I finally was able to edit and upload a little over 100 pictures from the second Amsterdam day. Awesome! I'm not going to put them all here, so if you want to see some more cute creatures you can find them here. The quality isn't the best but I hope you don't mind. :-)

Eläintarhassa oli semmoinen erillinen lintutalo, missä oli peräkkäisissä huoneissa lintuja ihan vapaana. Tuli bongattua muun muassa tämmöiset söpöt pienet pöllöt.

Lintutalon vieressä oli samantyylinen talo täynnä erinäkösiä apinoita ja hieman trooppinen ilmasto kun vertas tuuliseen ulkoilmaan. Sinne päästettiin ihmisiä pienissä ryhmissä varmaan siksi ettei apinat säiky. Nähtiin semmosia ihan mahottoman pieniä ja vikkeliä apinoita, joista ei onnistuttu saamaan yhtään kunnon kuvaa. Ja aika isoja lepakoitakin huomattiin killumassa sieltä katosta. En oo ikinä nähnyt lepakkoo kun tv:ssä, niin oli aika jännä. :D

Vähän siellä tuuli ja paistoi aurinko, enkä ihan onnistunut näyttään inhimilliseltä. :---D Tässä tällainen kartanlukuhetki meneillään.

Here's a llama there's a llama and another little llama fuzzy llama funny llama llama llama duck. Though I think these are vicugnas or something like that. But still I can't stop thinking about the llama song! Well they're all Camelids nonetheless. :-D
These wolves were so pretty and amazing! I'm glad we didn't miss them. :)
Akvaario siellä oli ihan uskomaton. Tai ainakin ihan eri lajia, kun mitkään aikasemmin näkemäni. :D Siellä oli ihan jäätävän isoja monneja ja muita jättikaloja ja kaikkia pieniä meritähtiä ja muutakin jännää kun vaan niitä perus klovnikaloja. Akvaarion kanssa samassa rakennuksessa oli täytettyjä elukoita aina linnuista isoihin kissaelukoihin ja jääkarhuun.

The aquarium was amazing and so beautiful! At least I've never seen anything like it before. :D

Perhosillekin siellä oli oma trooppinen pikku talonsa, jossa ne sai liihotella vapaana ja imeskellä karkkeja ja hedelmiä tuommosilta pieniltä tasoilta, mikä keskimmäisessä kuvassa pilkistää. Olihan se hienompi nähdä ne noin kun tiirailla jossain pienissä laatikoissa kökkiviä tapauksia. Mutta olihan se myös vähän karmivaa, kun mulla on lievä pelko perhosia kohtaan. :--D

The butterflies had their own little tropical house so they could fly around freely. It was pretty nice but also slightly scary since I'm a little afraid of butterflies. :--DHullu pieni vuorikiipeilijä yritti tuosta tommosta suunnilleen suoraa seinää alas. Tästä kohdasta se nousi vielä ylös, mutta yritti uudelleen melki ihan vierestä. Sitten se jumittu siihen, eikä tuntunut pääsevän enää mihkään. Kunnes lopulta tipahti, mutta taisi onneksi päätyä ihan koivilleen. Oli vähän pelottava seurata sitä sivusta. :D

This little mountaineer tried to get down this almost straight wall. Eventually it got stuck since it couldn't get back up and there was no place where it could've put it's cloven hooves anymore. And then it fell down but I think it wasn't hurt and fell on it's feet. It was rather scary to follow it. :D

Sitten vähän kiireessä huomattiin, että helvettiläinen eläintarha on menossa kiinni ja oli vielä ainakin pöllötalo ja kissaelukat näkemättä. :D Siellä olis saanut käytettyä helposti vielä toisenkin päivän. Sen verran noiden eläinten touhuja oli mielenkiintonen seurata. Eikä me sitten oikein muuta enää ehditty ja vielä vähemmän jaksettu. Illalla käytiin syömässä ja tässä minä väsyneenä ja tuulen pieksemänä nautin hyvin ansaittua pizzaa. :---)

Kolmas osa onkin sitten luultavasti viimenen. Käytiin Madame Tussaudsilla ja sitten shoppailtiin vielä vähän. Ne saa varmaan survottua yhteen tekstiin. :-) Loppu päivän sato niin pahasti, että ei menty edes puistoon kävelylle kuten oltiin suunniteltu.

The third part will probably be the last. We went to Madame Tussauds and after that followed some shopping. I think all that will fit into one post. :-) The rest of the day was really rainy so we didn't bother going for a walk in the park even though we had planned we would.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)