Sivut

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Owls and muffins ♥

En tiedä kuvittelenko vaan, vai onko niin, että aina kun kirjotan postauksen multa häviää lukija, mutta kun olen postaamatta, niitä tulee lisää. Ettekö tykkää mun kirjotuksista vai häh? ;D Oli miten oli, ette vieläkään saa huonepostausta, koska mun piti tyhjentää noita kaappeja aika urakalla ja valikoida taas tavaroistani että mitä sitä säilyttää ja mitä pistää kiertoon tai heittää pois. Täällä on vieläkin aika paljon tavaroita lattialla, mutta eiköhän tää tästä. Lisäksi pitäis tehdä postaus kesäkuun parhaista, mutten yhtään tiedä mitä siihen sisältäisi, kun tähän kuuhun ei oo liittynyt mitään erityisen erityistä. Tai ainakaan ei tuu mieleen mitään. Mutta jos tätä nyt ääneen viitsii edes sanoa, niin tämä viikko ainakin on alkanut kivasti. Postisetä muisti mua niin eilen kun tänäänkin ♥

Etsystä tilaamani koruhommelit siis saapui viimein tänään. Yksi iso (n. 9cm) ja ihana pöllö, josta tein kaulakorun. Oon jostain jo aikasemman koruinnostuksen vallassa ostanut semmosta mustaa nahkanauhaa, johon laitoin tuon killumaan. Sitten viisi kasettia (2cm x 1,3cm), joista kahdesta tein korvikset käyttäen noita koukkuja mitkä myös tilasin (ja niitä tuli vissiin 100kpl). Rrrrakastan uusia korujani! ♥ Mietin vaan mitä noilla kolmella kasetilla vielä tekisin ja aattelin, että jos joku tahtoisi itselleen kasettikorvikset, niin voisin laittaa parin Huuto.nettiin tai tänne huudettavaks/myyntiin muutamalla eurolla.



Ja eilen tuli Maistuvat muffinit -niminen kirja, jonka kuvat on liian houkuttelevia! Pitäisi äkkiä hoitaa tämä huoneen tyhjennys, siivous, kuvaus ja esittely pois alta, että pääsisin leipoon noita oikean alanurkan mokka-cappuccinomuffineja ♥ Ja noi kaikki hedelmämuffinit, nam!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Moikka! uusi yritys :) Tykkään tosii paljon noista sun kasetti - korviksista, veikeän näköiset.. mistähän mahd. olet hommannut kyseiset osaset?

    VastaaPoista
  3. mä voisin ainakin olla kiinnostunut noista korviksista ! :)

    VastaaPoista
  4. Että noi muffinssit on sulosia..
    Mäkin haluun ton kirjan ! :D

    VastaaPoista
  5. Katja: Etsystä, myyjä happysupplies, tämännäköinen osoite: http://www.etsy.com/shop/happysupplies

    tiia: Oon suhun yhteyksissä piakkoin, jos kukaan muu ei ilmaannu osottamaan mielenkiintoaan :)

    Sini: Jos yhtään tykkää leipoo, niin voin kyllä suositella tätä! Jospa sitä itekin vihdoin pääsis pelkkien tavallisten suklaamuffinssien leipomisesta, kun on tämmösiä ihanilla kuvilla varustettuja ohjeita :D

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)