Sivut

tiistai 15. kesäkuuta 2010

mschic meikkejä

Huomasin, että tuo edellinen postaus oli näemmä 100. tässä blogissa. Eihän sillä oo mitään vaikutusta mihinkään, mutta aattelin jos se nyt on mainitsemisen arvonen asia ja saan samalla hoidettua tämän aloituksen jotenkin.

Joskus aikoja sitten MSCHICin asiakkaaksi rekisteröityessä sai sähköpostiin sen tarjouksen, että tilauksesta saa 30e alennusta. Minäpä rekisteröidyin sillon ja sain tän kuun alulla tilauksen viimein tehtyä, kun sieltä sai kaiken päälle tilata sen viikon ilman toimituskuluja. Niinpä maksoin näistä yllä olevista meikeistä huimat 5e. Tuo Face canvas olisi tavallisesti kustantanut 20e, saa nähdä onnistuuko se luomaan naamalle semmoisen "kanvaasin", että olisin joskus valmis maksamaan tuon normaalin hinnan. Huulipuna olisi kustantanut 15e. Halusin tuommosen punasen päästäkseni kokeilemaan sopisko se mulle ollenkaan. Ja sitten tuo luomiväri oli joku kaupanpäällinen, jonka sai kun tilasi yli 20 eurolla. Vaikka olin laittanut ostoskoriin jonkun tummanruskealle näyttävän värin, jonka nimi oli Graphite, sain tummanharmaan, jonka pohjassa lukee Night. Mutta eiköhän tämäkin käyttöön pääse.

Iso mustavalkoinen huivi (joka ei ole viskoosia vaan polyesteriä, edistyksellistä!) H&M:ltä. Yritin kuvata sitä ensin jotenkin hienosti, mutta sitten totesin että fuck it ja heitin sen tuohon vaatekaappien ovien väliin roikkumaan. Ainakin näätte millasta kuviota siinä on :D Hintaa oli 7,95e.

Sitten loppuun on pakko hypettää, kun hankin itelleni vihdoin PayPalin! Tilasin heti Etsystä pöllöriipuksen ja jotain pientä, että saan itelleni korviksia :) Hyvä että sain jätettyä siihen, voisin oikeesti tuhlata koko omaisuuteni siellä.

2 kommenttia:

  1. toi oli kyllä hyvä tarjous sillo aikanaan että 30 e alennusta! vaikka uskon että ne ei oikeen ollu miettiny loppuun tota...

    VastaaPoista
  2. Voi olla etteivät miettineetkään, mutta siitä huolimatta otin kyllä ilmaset meikkini enemmän kun mielelläni vastaan :D

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)