Sivut

torstai 24. kesäkuuta 2010

classy, neon melon and towel boy toy

Voi että kun osaan taas arvostaa tätä ihanaa omaa tietokonettani. Mun huoneessa pistettiin kalusteet uusiks ja meni muutama päivä niin, että kävin lukemassa sähköpostit, blogit ja pelaamassa tietysti vähän Pet Societyä perheen yhteisellä koneella. Joka on ihan syntisen hidas. Sillon joskus vanhoina "hyvinä" aikoina, kun kaikki käytti samaa konetta, veli aina haukku mut, jos latasin sinne jotain pskaa, koska se hidasti sitä kuulema niin. Mutta en tiedä kuinka pieleen nyt menee, jos sanon, että tämä kone (joka myös on täytetty pskalla) on tän talouden nopein. Sama koulussa kun kaikki nurisee jos ompelukoneet ei toimi. Jos yhtä luokkahuonetta käyttää suunnilleen aina kaks jos ei kolmekin luokkaa (ei tietenkään samanaikaisesti), niin onko se nyt ihme, että koneissa on vähän pölyä ja muuta häikkää, kun kukaan ei huolehdi niistä raukoista. Nii'i!

Okei nyt poikkesin vähän raiteilta. Vaikka se nyt on multa ihan normaalia, mutta. Piti tulla laittamaan parit kuvat mun kynsistä. Oon yrittänyt niistäkin huolehtia. Ne on melko vahvat, mutta liuskottuu ja lohkeilee, joten oon öljynnyt ja öljynnyt ja öljynnyt niitä tässä nyt melkein koko kesäkuun.

Kokeilin tämmösiä raitakynsiä jo aikaa sitten, mutta oon näköjään unohtanut pistää kuvan. Ihan hauskat vaikka olikin suttuset. Rakastan tota Lumenen Natural Coden harmaata.

Siitäkin on jo aikaa kun ostin tän, mutta unohtelu on mukavaa. Tää on juuri näitä surullisenkuuluisia Seppälän lakkoja, pysy kynsissä melkein yhden päivän, kunnes alkoi rapisemaan palasina pois. Ja piti laittaa miljoona kerrosta, että peitti tuonkaan vertaa. Valkonen lakka alla olis toki saattanut auttaa, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla. Ja anteeks näin huono kuva. En tajua mikä riivaaja mun kamerassa taas on. Kamerassa ne kuvat näyttää vielä hyvältä, mutta kun saan ne siirrettyä tietokoneelle niin badabim badabum! Saisiko olla vähän sumeutta ja pimeyttä kera rakeiden! Lisäks väri on oikeasti vähän limehkö, ei ihan puhdas keltanen.

Tämä on China Glazen Towel Boy Toy, niitä Poolside-lakkoja. And I'm lovin' it! ♥ Tosin se on liian tavallinen sininen tässä kuvassa. Yritin vähän säätää värejäkin, mutta lakka halusi olla ja pysyä sinisenä. Käykää Kicksissä katsomassa minkä värinen se oikeasti on :D Kävin tällä viikolla ostamassa tämän kaveriksi myös sen keltasen Yellow Polka Dot Bikinin, mutta sitä en oo vielä ehtinyt kokeilla.

Here you go! Nyt odottelen, että mun kameran akut latautuu, ja pääsen kuvaamaan tätä huonettani uusine huonekaluineni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)