Sivut

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Tyylihistoriikki 2

Tapahtui tässä eräänä päivänä jotain mullistavaa. Nimittäin yhden tietokoneeni tuhoutumisesta jäljelle jäänyt kovo on taas käytössäni! ♥ Sieltä löytyi kuvia (ja paljon muuta!) about kahden vuoden ajalta (2007 tammi - 2009 helmi) käsittäen muun muassa riparikuvat, kuvat 9. luokan luokkaretkestä Heurekaan, peruskoulunpäättäjäiskuvat, Suomi-ilmiö (♥♥♥♥!), ensimmäiset nolot pussikaljat ja kaikki ihanat kuvat omasta itsestäni tietysti! : D Oon niin onnessani ja heti kun sain nää kuvat taas käyttööni, tuli kamala into tehdä toinen versio tästä suppeesta tyylihistoriikista. Mukana on muitakin kuvia noiden ylimuokattujen lisäksi, joita kehtasin silloin joskus pitää Galtsussa :--) Ainoo että suurin osa kuvista on ihan sumeita ja rakeisia ja ylitummia tai -valottuneita, mutta yritetään pärjätä.

2007/tammikuu-huhtikuu
Eli tähän aikaan mulla oli päässäni tuo violetti kaistale. Ylemmissä kuvissa se on jo vähän haalistunut, mutta alemmissa kuvissa oon juuri tullut parturista ja se on värjätty uudelleen. Ero onkin aika huomattava. Pukeutumistyylistä en osaa sanoa oikein mitään. Muistan vaan kun ekaa kertaa menin kouluun semmosilla Backstreetin härpäke/remelehousuilla, joku random poika kysy multa, että oonx mä nyt sit joku gootti vai. No en ollut mikään gootti. Lähempänä hevaria mutten kyllä semmonenkaan :D Olin vaan pieni itseään etsiskelevä Mira, joka tykkäs pukeutua tummaan ja valkoseen.

2007/toukokuu-kesäkuu
Tästä ei voi sanoa muuta, kun etten muistele lämmöllä :D Sain tosiaan silmälasit, jotka silloin todennäkösesti näytti imo jopa ihan fiksulle. Mutta. Järkytys! :D Noi on väriltään jotain ruskeen ja violetin välistä, merkiltään Burberry ja kaiken päälle vinot :DD Jos oisin kiinnittänyt huomiota merkkiin ennen ostoa ja näiden saapumista kotiin, oisin mahdollisesti valinnut jotkut muut. Mutta voinpahan olla onnellinen ettei enää tarvitse näyttää tältä :---)

2007/kesäkuu-syyskuu
Ja kertaheitolla aloin näyttää järkevämmältä, kun kävin värjäämässä tuon violetin tummanruskeaksi. Halusin mustaa, mutta äiti ja parturi oli molemmat sitä mieltä, että tummanruskeakin riittää. Ja niinhän se riitti, ei tuossa paljon ollut eroa mustaan, ennen kuin se vähän haalistui ja sieltä alkoi puskea jotain punertavaa sävyä esiin. Ja kuten huomaatte, sivuotsis! Vaatteista sen verran, että niiden Backstreetin housujen lisäksi näkyis jossain kuvissa olevan jalassa H&M pienten poikien osastolta ostetut löysät farkut (??!!!) :D En oikeesti tiennyt pukeutumisesta mitään.

2007-2008/marraskuu-maaliskuu
Ja sitten taas koko otsan peittävä otsis ja lirpake silmän päällä ja lirpake pois ja liian pitkä otsis ja sitten taas lyhyempi. Totesin myöskin näyttäväni kivemmalta kokonaan ilman noita Burberryhirvityksiä, joten fiksuna likkana jätin rillit pois käytöstä ainakin julkisilla paikoilla. Pukeutuminen alko mennä osittain vähän värikkäämpään suuntaan ja voi olla että joulun jälkeen lakkasin käyttämästä Backstreethousuja.

2008/maaliskuu-toukokuu
Tähän aikaan taisin alottaa ensimmäisen blogini, kun löytyy vähän asukuviakin. Että nuo kiertää nuo ekan kuvan farkut. Varmaan Seppälästä ostettu :--D Mutta pukeuduin siis ihan tavallisesti vaatteisiin mitkä minäkin päivänä miellytti. Viimesessä kuvassa oon Heurekassa siellä luokkaretkellä ja silloin sattui miellyttämään tällainen tyylikäs lippis. Kuten jo aikasemmin mainitsin, en tiennyt pukeutumisesta mitään :--) Hyvä jos tiedän vieläkään. Mutta pääasiahan on, että itestä on tuntunut hyvältä :DD

2008/peruskoulun päättäjäiset
Yksi kuva näistäkin pitää saada tähän mukaan. Olin edustavana liikenteessä tuon kurittoman ylimittasen otsiksen kanssa, mutta ainakin näytin ihan iteltäni :D Ja siis jos joku ei keksinyt, niin olen tuo, jonka naamaa ei ole pikselöity.

2008/kesäkuu-elokuu
No sitten koittikin kesä! Ja onnistuin innostumaan Izzy Hiltonista. Kävin siis poistattamassa ruskean värin ja värjäämässä kulmakarvat tummemmaksi. Onni on, että se villitys oli äkkiä ohi :--D Tummat kulmat ei oikein sopinut eikä myöskään semmonen scene otsis. Mutta kokonaan vaalea pää sen sijaan näytti kivalta (semmosenahan se on säilynyt jo kohta kaks vuotta). Sitten tässä on myös tuo silmäkuva, että näätte kuinka simppelillä meikillä silloin tosiaankin tulin toimeen. Mietinkin, että voisin ihan hyvin alkaa taas meikkaamaan kouluun noin yksinkertasesti. Ei ois aamutkaan niin vaikeita :D Ja silmälasit taas päässä!

2008-2009/lokakuu-tammikuu
Viimosena kuvia, joita löytyy mahdollisesti jo tämänkin blogin puolelta. Taas oon ilman rillejä, mutta mulla olikin kertakäyttöpiilareita, joita pidin sillon tällön. Itse asiassa niitä tais olla jo tuossa kesällä. Ja sitten sainkin jo nuo uudet lasit. Niin ja miksi en kuvaa asukuvia? Koska revin aina paitojani ja vääntelehdin muutenkin oudosti :DD Ja no, mitäpä näistä nyt sen enempää selittämään, selailkaa vanhoja postauksia :)

Toivottavasti oli viihdyttävää! Mä menen nyt kopioimaan itelleni kaavoja hupparia varten ^^

2 kommenttia:

  1. Hihih, oli viihdyttävää :D Tajusinpa ainakin etten oo ainoo jolla on ollu tollaset vallan ihastuttavat violetit kaistaleet päässään... muutenkin noi samat hiustyylit on aika tehokkaasti läpi, mukaanlukien otsan peittävät lärpäkkeet, lirpakkeet vai mitä ne nyt olikaan. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä että oli :-D Juu, noi lirpakkeet/lirtit/mitä kaikkia nimiä moiselle nyt onkaan on kieltämättä aika moneen kertaan nähty juttu :DD

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)