Sivut

perjantai 23. lokakuuta 2009

Tyylihistoriikki parin vuoden ajalta

Joskus aikoja sitten pyysin teiltä vähän postaustoiveita ja palauttelin niitä tässä nyt mieleeni. Siellä toivottiin postausta muun muassa mun tyylihistoriasta ja ajattelin sen vihdoin toteuttaa. Tästä historiikista tulee tosin aika pieni, koska suurin osa mun vanhoista kuvista ei ole enää saatavilla, mutta yritetään siitä huolimatta nauttia esityksestä!

2006
Järkyttävimmästä materiaalista onkin hyvä lähtee liikkeelle. Tää on sitä aikaa kun aloin meikkaan käyttäen pelkkää kajalia, vaikka en senkään kanssa oikein pärjännyt. Nykyään kun kattelee näitä kuvia niin ymmärtää ihan hyvin minkä takia se itsetunto ei ollut ihan huipussaan. Oikeenpuoleisen kuvan otin kun olin juuri tullut parturista. Parturitäti mättäs mun hiuksiini varmaan purkillisen jotain vahaa, joten älkää ihmetelkö minkä takia ne näyttää vähän rasvaselle :-) Pukeutuminen käsitti tällön teepparit, hupparit, farkut ja myöhemmin backstreet-pöksyt.

2007

Välistä puuttuu vähän kuvia, mutta vuoden 2007 puolella aloin näyttää jo aika paljonkin järkevämmältä ainakin hiusten puolesta, ne sai pariin otteeseen tuommosta violettia/aniliininpunasta väriä äitin ehdotuksen seurauksena. Lisäks taisin löytää suoristusraudan ja meikkivoiteen (tai sitten vaan blurrasin naaman koneella ja kunnolla)


Ja tästäkin välistä puuttuu kuvia, nimittäin sain silmälasit jo sillon kun mulla oli hiuksissa vielä tota violettia. Sitten se violetti alko ärsyttää kun se ei näyttänyt hyvältä punasten vaatteiden kanssa, joten parturi pisti sen tummanruskeeks. Lisäks toisen silmän päälle ilmesty jostain tuollanen lirpake. Ja lopulta silmälasit alko ottaa päästä niin paljon, että harvemmin niitä enää käytin.

2008

Lirpake viihty silmän päällä jokusen kuukauden kunnes sain tarpeekseni mun "emo-lookista" ja aloin pukeutua värikkäämmin ja näyttää enemmän tuommotteelta super-kawaiilta :--D Backstreet-pöksyistäkin olin tässä vaiheessa tainnut jo luopua.


Siis voi että kattokaa nyt kun olin todella söpö iik! :D En onneks ollut ylemmän kuvan asun kanssa missään ihmisten ilmoilla. Olin vaan käynyt Ideaparkissa ja heitin niskaan kaikki vaatteet ja asusteet mitä sieltä olin ostanut ja kuvasin ne.

Thank god mulla ei ollut mitään hopparikautta, toi lippis oli ihan muuten vaan pakko saada :DD Niin ja ottis ei ollut oikeesti noin pitkä etten ois nähny mitään, lippis vaan paino sitä alaspäin hitusen :-)


Sitten tuli kesä ja peruskoulu päättyi ja olin iloinen kun aattelin että nyt alkaa uus elämä jej! Parturissa vaalensin ruskeen värin pois. Ja tän kesän jälkeen alotinkin tän blogin, joten mitäpä sitä enää läpi käymään. Kuten huomasitte niin oon ollut aika väritön nuori enkä oo kokeillut oikein mistään tyyleistä kunnolla mitään ääripäitä :D Että tämmöstä tänään, nyt on hyvä syy päivittää mahollisimman nopeeta tän perään, ettei tartte kattella näitä kuvia määräänsä enempää aina kun tänne tulee :--D

6 kommenttia:

 1. Kiiiiiitos!! oli aika hauska kattella näitä kuvia, kun oon ite nähny sut noissa jokases vaihees ihan luonnossaki ;) oli kyl nättei otoksii, etenki noi sun simmut tulee niin nätisti joka kuvas esiin :) cuteeeee<3 vietäs kiva vloppu :D

  VastaaPoista
 2. Juu, melko hauskaa oli mullakin :-D Ja vietin kyllä niin mahdottoman kivan viikonlopun ettei taas mitään rajaa 8)

  VastaaPoista
 3. Pari vinkkiä anonyymille, jos aiot jatkaa epävarmuuksies kohdistamista muihin ihmisiin:
  - vähän enemmän mielikuvitusta peliin
  - hauku ihmistä, jolla on myös huono itsetunto (hyvän itsetunnon omaavat harvoin ottaa haukkuja kuuleviin korviinsa)
  - anonyymejä ei useinkaan oteta vakavissaan
  - hauku ihmisen tämänhetkisiä ominaisuuksia, älä jotain mitä se oli pari vuotta sitten
  ;-)

  VastaaPoista
 4. Surullista että asiattomat anonyymit ovat eksyneet tämänkin blogin kommenttiboksiin. Aika asiatonta.

  VastaaPoista
 5. En nyt sanois surulliseks, musta tää on lähinnä huvittavaa :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)