Sivut

tiistai 13. lokakuuta 2009

Tuu kattoon kattoon ku kaveri tapettiin tapettiin

Heipodei! Kuten monella muulla, myös mulla on syysloma tässä parhaillaan käynnissä. Suunnitelmissa on nukkumisen ja syömisen ohella matka Ideaparkkiin sekä remontoimista/sisustamista! En ihan tiedä kumpaan kastiin se menee jos seinien ulkonäkö päivitetään. En välttämättä miellä sitä remontoimiseks, koska remontoidessa seinien pitää kaatua tai vaihtoehtosesti nousta :) Kai se sitten on sitä sisustamista. Ennen kun mennään mun jo kohtuu selkeisiin suunnitelmiin, näytän teille minkä takia en oo esitellyt tätä mun vielä nykyistä huonettani.

Täällä on viimesen kymmenen vuoden ajan vallinnut tällanen ns. hallittu kaaos ja kuva näyttää siitä ihan vaan murto-osan. Vastaava tilanne on myös toisella puolen tietokonepöytää, toisella pöydällä ja koska pöytien tila ei riitä tavaraa päätyy reippain määrin myös lattialle. Sen siitä saa kun ei kymmenen vuoden aikana saa heitettyä oikein mitään pois. Tyhjentelin tota yhtä lipastoa ja sieltä löyty kaikkee Pokémon-korteista piirilevyyn. Mutta voin kuitenkin näyttää mitä täältä ollaan nyt poistamassa (enhän tätä oo ootellutkaan kun reilut viitisen vuotta).

5- tai 6-vuotiaana valkkaamani boordit läks nyt! Tai oikeestaan vasta huomenna mutta anygays. Näiden tilalle tulee vaaleenharmaat seinät ja yhdelle seinälle jonkunnäkönen tapetti ettei olis ihan niin kylmä/kolkko. Oikeen tapetin löytämisessä vaan on vähän ongelmaa, kun en nyt ihan välttämättä päällimmäisenä tahtois mitään kukkasia. Täytyy toivoo, että Bauhaussista löytyis se tapetti, kun käydään huomenna. Alla on jotain mitä löyty K-Raudasta ja Starkista. Noista ensimmäinen on musta ehdottomasti paras (vaikka siinä on just niitä kukkasia). Mitä mieltä te ootte?

kolme viimestä kuvaa: decor8 & Nestled In

4 kommenttia:

 1. uuu mama... hyvältä näyttää/kuulostaa :) toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan ja lopputulos on toooosi mira ;D

  VastaaPoista
 2. moi, lueskelin sun blogia tässä kaverilla ja kuulemma asut tossa naapurissa............ :D stalkkeri olo tuli kyllä

  VastaaPoista
 3. nnna sitä sopii toivoo :D

  shiki hähä toivottavasti ette nähnyt mua kun oon hillunut ympärinsä jonkun remontti reiskan näkösenä :DD

  VastaaPoista
 4. hienoja tapetteja, ite ottaisin sen harmaan kaa tuon kolmannen (siis toiselta riviltä ekan)

  :))

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)