Sivut

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Ich liebe [nümph]
Ei sille vaan voi mitään, että rakastan printtipaitoja... Kokoelma on kasvanut taas parin ihanan jäsenen verran. Molemmat heistä on nümphin paitoja, jotka löysin Spirit Storesta.
Vasemmanpuoleisen ostin jo syyslomalla. Se oli alennettu 19 euroon alkuperäsestä 25 euron hinnasta. En ollut käynyt Spiritissä aikoihin ja teki mieli jäädä penkoon vähän syvemminkin, muttei ollut aikaa kun piti kiiruhtaa Ideaparkkiin (josta ei sitten löytynytkään oikeen kun ihan perus vaatteita).
Oikeenpuoleinen löyty tässä tän viikon aikana. Heti kun nappasin tän käsiini sieltä muiden vaatteitten seasta tuli toi syyslomalla ostamani mieleen, kun molemmissa tommonen mörköprintti. Hintaa oli 29€ miinus opiskelija-alennus eli 26€ :D Tälläkin kertaa ehdin pyörähtää Spiritissä vaan nopeeta kun oli vähän kiirus bussiin, johon ehdinkin juuri ja juuri vaan koska jollain pelastajallani kesti säheltää sen bussikuskin kanssa jostain asiasta :)

Oon aikasemminkin kiinnittänyt huomiota näihin nümphin vaatteisiin Spiritissä käydessäni. Joko niissä on näitä ihania printtejä tai sitten jotain muuta kivaa mikä vie huomion. Saakohan näitä Suomessa mistään muualta?

5 kommenttia:

 1. ainaki Jim&Jilleissä myydään nümphii! :>

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö toi oikeenpuolimmainen!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi Myydäänkö? :o höö miksei kukaan oo aikasemmin kertonu!

  salla Kiitti! :>

  VastaaPoista
 4. stockmannin oneways on kanssa nümphin vaatteita 8) täytyy kyl itekki myötää että noi nümphin vaatteet on ihania mut jotkut niistä mallistoista on tosi kalliita

  VastaaPoista
 5. uu ihanaa 8) joo, noi teepparitkin oli mun mittapuulla kieltämättä aika hintavat, mutta täytyy toivoo että laatu ois jotenkin parempaa kun jossain H&M:n ja muiden vastaavien vaatteissa :)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)