Sivut

lauantai 12. joulukuuta 2009

what do i want for christmas ?

En oo moneen vuoteen ollut varmaan vielä näinkään aikasin kummosissakaan joulutunnelmissa, mutta tänä vuonna leivoin pipareitakin jo marraskuun puolella ja oon ollut muutenkin pidemmän aikaa aivan innoissani. Lisäks äiti toi meille eilen taas aivan mahdottoman kauniin piparkakkutalon koululta ♥ Yks asia vaan on tuottanut ihan yhtä paljon ongelmia, kun viime vuonnakin, nimittäin lahjojen keksiminen. Tää on taas niitä asioita, mistä tietää, että on ihan oikeesti vanhenemassa. Ei vaan saa listattua monen A4:n verran krääsää, jota haluais itelleen... Tai siis saa listattua, mutta ne on jotain, minkä hankkimista kannattaa lykätä jollekin parmmalle ajalle tai muuta vastaavaa. Esim. mulla olis nyt ollut mielessä vaikka mitä sisustusjuttuja, joita olisin halunnut, mutta niiden hankkimista kannattaa lykätä sinne saakka, kun Ikea saavuttaa meidät Tampereen lähistöllä asuvat.


Muumi-aiheinen pussilakanasetti Tämä on yks semmonen lahja, jonka tiedän jo saavani. En vaan oo ihan varma, että minkänäkönen setti sieltä tulee :)

Muumimukeja Kelpuuttan mielelläni ihan kaikki noista muumimukeista, mutta Tiuhti ja Viuhti ja Haisuli on niin kivoja hahmoja, että nämä mukit kelpuutan oikein erityisen mielelläni.

Paljon lunta Ihan oikeasti. Sitä pitää olla vähintään 20cm paksu kerros.

Geishan muistelmat -dvd Ihastuin tähän ihan totaalisesti, kun kattelin tv:stä <3_____<3 Heti voisin ottaa tän osaksi minimaalista dvd-kokoelmaani.

Rahaa Raha on aina tervetullutta, vaikka en oo sitä ikinä joululahjana saanutkaan :DD

Lahjakortteja (lähinnä vaateliikkeisiin) Lahjakorttejakaan en oo oikein ikinä saanut, paitsi mummuni mieheltä sain joskus muinoin keskustan kirjakauppaan lahjakortin muutamana vuotena.

Muumi-seinäkalenteri 2010 Tänkin tiedän jo saavani. Käytiin nimittäin äitin kanssa ostamassa Sokokselta samalla, kun haettiin Eppu Normaalin Jackpot, joka sekin meni pukinkonttiin. Mulle on tullut tänä vuonna joku käsittämätön muumi-innostus :D Tai siis ei se nyt niin käsittämätön, onhan muumit ihania!

Nokia 6600 fold Uutta kännykkää siis. Tänään justiinsa jutusteltiin ruokapöydässä kännyköistä, ja totesin, että mulla on suurin osa kännyköistä ollut joko jonkun vanha tai sitten joku liittymäkytky homma. En oo tainnut kun yhen kännykän saanut ihan ite valita uutena kaupasta. Lisäks mun kännykät on aina niin idioottivarmoja, että ne torakoiden ja muiden ohella ne varmaan selviää kolmannesta maailmansodasta. Ja koska ne ei mene rikki, ei oo syytä saada uutta :( Vaikka tiedän, että en tätä toosaa tule nyt justiinsa tänä jouluna saamaan. Lisäsin sen silti tähän listaan, ettei jää ihan tyhjäksi :D

ABJ doll Tätäkään en tule nyt ihan tänä jouluna saamaan, mutta eipä sillä niin väliä :D Jos vaikka 2010 kesänä onnistais, pääsisin kesätöihin ja saisin siitä mahdollisesti palkkaakin, niin sitten vois olla vihdoin mahkut ihan omaan nukkeen ♥ Pääsisin sitten suunnitteleen sille vanhojen pukunikin pienoiskoossa (olettaen, että vanhoja joskus tuun tanssimaan).

What do you want for Christmas? :)

10 kommenttia:

  1. Ah, en oo siis ainoo jolla on Muumi-buumi päällä :'DD Meinaan itekkin kelpuuttaisin Muumi-kalenterin vaikka heti seinälleni eikä niit mukejakaan voi olla liikaa ;) Tosin ite haluaisin varmaan tän seikkailun tai nipsun :O

    VastaaPoista
  2. Itse en oikeastaan ole toivonut mitään tänä vuonna ;D Tiedän kuitenkin saavani syntikan, jonkun lakanasetin, pari kirjaa ja sen semmoista. Hyvää joulun odotusta sinnepäin!

    VastaaPoista
  3. pisti silmään että leivoitko tosiaan noita pipareita maaliskuun puolella vai tarkotitko marraskuuta? :D

    Ite en meinannu keksiä oikein mitään, mutta ainakin täydellisten naisten tuotantokausia ois tulossa <:

    VastaaPoista
  4. Sonja Juu et todellakaan :D Seikkailu mukikin on kyllä ihana, nipsu mulla on jo :)

    Oona Oi kirjoja mulle myös. En muista koska oisin viimeks lukenut jotain hyvää. Ja hyvää joulun odotusta myös! :)

    tiij Juu marraskuuta meinasin tietty, hyvä että edes jollain pisti silmään, itellä kun on kulkenut ajatus taas viikon ajan vähän hitaalla :D

    VastaaPoista
  5. geishan muistelmat oli kyllä ihana elokuva !
    ja mäkin toivon rahaa. sekä paaaljon lunta ♥!

    VastaaPoista
  6. muumit on ihania, mutta tuo villitys mikä niistä on nyt tullu on jotenki vähä mauton, toki kaikki nuo sälä mitä niistä on nii OVAT ihania ! Itellä on tiuhti ja viuhti muki ja mymmeli, ettei sillä ;) mieki kuolasin tuota seinäkalenteria, nuo vanhan ajan muumi kuvat on vaan niin hellyyttäviä :)

    VastaaPoista
  7. ida Tänne tuli eilen lisää lunta, kunhan nyt ei sula enää pois :D

    peltopontus Niin mutta ei sille kai oikein mitään voi, että monet ihmiset tykkää muumeista :D Ja nuo vanhat kuvat on todellakin ihania ♥

    VastaaPoista
  8. Oih,kaikki muumeihin liittyvä on kivaa! Itse en hirveästi tänä vuonna saa paljoa lahjoja,kun ollaan sovittu ,että ostetaan vaan yhet ja semmoset mitä todella toivoo ettei mitään krääsää.Ite saan järkkärin ja siihen uppoaakin semmonen 500-600 euroa...

    VastaaPoista
  9. Mullekin ois riittänyt, jos oisin saanut yhen tuollasen "vähän" kalliimman lahjan, ja se olis ollut juurikin tuo nukke. Mutta lahjoihin tarkotettu budjetti ei ollut tarpeeks iso, joten piti toivoo useempaa pientä lahjaa :D

    VastaaPoista
  10. bjd:t on mahtavia, itselläni niitä on jo 3 :)

    -Sapp

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)