Sivut

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

New shoes and stuff

Päätin alottaa tämän entryn märisemällä ihan hitusen. Olin nimittäin viikkoo ennen joulua allergiatesteissä. No allerginen en kuulema oo millekään mutta yliherkkä kaikelle lol, mutta lääkäri oli kattonu verikokeesta, että mullahan on taas melkein anemia : D Eli mulla homoglobiini oli 119 ja 117 on kuulema sitten jo anemia. Mutta sehän selittääkin paljon! Tai ainakin väsymyksen, hajamielisyyden, keskittymiskyvyttömyyden, ruokahaluttomuuden, hauraat kynnet ja hiukset. Viimesen vuoden kestäneeseen paskajäykkäänoloon pitänee siis hakea selitystä jostain muualta. Samoin köyhyyteen...

Tänään kävin äiten ja veljen ja veljen tyttöystävän kanssa Koskarissa (melko nopeesti tosin, koska heikompia shoppaajia alkoi ahistaa se ihmismäärä). Ei taidettu käydä kunnolla oikein muualla kun SpiritStoressa, Seppälässä ja Suomalaisessa kirjakaupassa. Gina Tricotissa oli niin järjettömän ahdasta, että sinne ei oltais varmaan sekaan enää mahuttukaan.

Seppälästä kynsilakkoja 2,95€ kappale. Noi kimalteet on niin ihanan värisiä, että en oikein tajunnut mikä muhun iski nää nähdessäni. Se, miten ihanasti nää lähtee kynsistä, onkin sitten varmaan taas ihan eri juttu :D


SpiritStoresta överihienot Reebokit. Näihin menikin sitten se joululahjaks saamani lahjakortti ja vähän päälle, hintaa oli nimittäin 62€ (alennuksessa). Kuolasin eilen netissä näitä DC:n kenkiä, mutta tilille olis jäänyt noiden jäljiltä niin vähän rahaa (en tajua mihin oon saanut ne katoomaan), etten ois kestänyt elää. Mutta onneks löysin Spiritistä mainiot korvikkeet eikä tarvinnut pistää omaa rahaakaan kun kymppi, kun oli tuo lahjakortti.

Ja kotimatkalla käytiin nappaamassa mukaamme subit. Spicy Italian parmesan oregano leivällä on omnomnom <3

Ja lopuksi jaan kanssanne jotain, joka on ehkä tarpeellisin keksintö ikinä heti pyörän jälkeen, nimittäin valokuvuksen salainen apuväline! Kiitos tälle, tämän postauksen kuvat on suorastaan harvinaislaatuisen hyviä!

5 kommenttia:

 1. Ihanat kengät nam :) Vähän kiva tapetti näkyy tos kuvas!

  VastaaPoista
 2. Aika jännä, että noin on sanottu lääkärissä. Mulla nimittäin oli hemoglobiini viimeks 122, ja terveydenhoitaja sano että se on ihan hyvä, vähän vaan alakantissa. Ja mun kaverilla oli joskus 110, eikä sille vielä mistään anemiasta puhuttu, sanottiin vaan että pitää syödä rautatabletteja. Hassua. :)

  VastaaPoista
 3. siis toi on vaa joku paperin/pahvin palanen jonka oot lätkässy toho salaman eteen et se "estää" sen salaman tulon tai jotai ? haa pitää kokeilla :D

  VastaaPoista
 4. Lyra Melko hassua tosiaan :o 110 kuitenkin on jo aika paljon alempana kun 119. Vaikka eihän mullakaan vielä ihan anemiaa ole, niin silti lääkäri varotteli siitä. Rautatablettejen sijaan tosin kehotti syömään punasta lihaa.

  Jarno Pahvinpala, johon on liimattu alumiinifoliota, joka ohjaa salman niin, ettei se osu suoraan kuvattavaan kohteeseen :) Huomasitko, että olin linkittänyt sanat "valokuvuksen salainen apuväline" tässä entryssä? Sen linkin takaa löytyy nimittäin ohjetta tohon ;)

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)