Sivut

lauantai 19. joulukuuta 2009

Steck Bratwurst in dein Sauerkraut

Työssäoppiminen KappAhlissa on kyllä jotain harvinaisen tylsää, kun ei pääse kassalle, mutta onneks siellä käy aina välillä joitakin päivää piristäviä ihmisiä. Esimerkiksi yks pienehkö poika, joka mittaili itteään isosiskonsa rinnalla ja totesi, että pituutta on yli tissien. Ja eilen yks pikkutyttö kaverinsa kanssa huomasi semmosen tyttöjen mekon, jossa oli mustia polka dotteja harmaalla pohjalla. Tyttö totesi, että ihana polka dot mekko ja siihen kaveri sano kauheen tärkeenä ja pätevänolosena: "Ei tää oo polka dot. Polka dotit on punasia pilkkuja valkosella tai mustalla." lolwut? Mutta sen lisäks, että siellä on tylsää, se on myös haitallista hartioille/niskalle ja lompakolle. Oon tuhlannut sinne jo varmaan jotain 60e jos näin nopeeta arvioin :(

En muuten tiedä onko vika mussa, kamerakädessä, kamerassa vai valaistuksessa, mutta pahoittelen surkeita kuvia...

Aloitetaanpa mustalla lyhythihasella neuleella, joka ei itse asiassa edes ole KappAhlista, vaan Lindexistä. Ja joka ei edes rokottanut omaa lompakkoa, kun äiti kustansi. Se oli alennuksessa, mutta ihan tarkkaan en nyt hintaa muista. Oliskohan ollut jotain 15e.

Sitten tällainen kerrosmekkoviritelmä. Tää ilmesty mun käsiin varmaan kymmenellä eri kerralla, kun KappAhleissa kävin, mutta joka kerta jätin sen sinne killumaan, koska tää on näin tyttömäinen. Lopulta se lakkasi ilmestymästä, kunnes eilen töissä pitkästä aikaa törmäsin siihen sovituskoppeja siivotessa. Oli pakko piiloutua hetkeks sinne koppiin ja kokeilla tätä vihdoin. Ja heikkoluonteinen kun olen, kiikutin sen lopulta mukanani kotiin asti alennetulla 22,46 euron hinnalla. Se on ihana, mutta yhä niin tyttömäinen, etten tiedä pitäiskö itkeä, nauraa vai oksentaa. Täydellinen viha-rakkaussuhde siis.

Näiden lisäksi ostin jo varmaan ensimmäisellä viikolla sellasen valkosen perustopin, jossa on edessä lyhyt nappilista. Hintaa sillä jäi parin eri alennuksen jälkeen kirpaisevat 3,60e :DD

Pipo oli pakollinen hankinta näiden -20 pakkasten saavuttua. Tästä saa sellasia mukavia boheemisienipelleviboja :-)

Pipon kanssa ostin samalla kerralla tummat siniharmaat farkut, mutta niissä ei ole sinänsä mitään ihmeellistä, joten en edes vaivautunut ottamaan niistä kuvaa. Farkkujen alkuperänen hinta oli 39,95e ja pipon 8,95e, mutta kun ne ynnätään ja vähennetään 25%, jäi yhteishinnaksi 36,67e.

Nyt leipomaan pipareita! ♥

2 kommenttia:

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)