Sivut

tiistai 20. tammikuuta 2009

Oh my, I can see thingsNe tuli tänään ! <3___<3 Näöntarkastus oli siis perjantaina, eli tässä ei mennyt ees kokonaista viikkoa, vaikka sanottiin että voi mennä kahesta kolmeenkin viikkoon. Hiemanko yllätyin kun mulle soitettiin sieltä. Pääsin hakeen nää suoraan koulusta, kun muutenkin oli asiaa tonne keskustaan (tarvin lisää hiuslakkaa ja meikkivoidekin vetelee ihan viimosia). Ja vielä ihmeellisempää on kun sain kahdet lasit melkein puolet vanhoja halvemmalla, ja kaiken päälle nää molemmat lasit on niin paljon paremmat. Vanhat (Burberryt *tukehtuu*) oli vähän vinot ja klesat, nää suoristettiin ja säädettiin muutenkin mun päähän sopiviks jo ihan siellä paikan päällä, ennen kun mua päästettiin lähteen :D Voisin sanoo että oon kyllä tyytyväinen!


Sitten ostin Siwasta tämmösen, makso jopa 3,90€ :D En ihan tiä onko tällä ja sillä isommalla (minkä sain veljeltä jouluna) kuinka paljon tekemistä keskenään. Tää kun on tosiaan paljon pienempi, paketti oli ihan erilainen ja lisäks paketissa on kuva kaikista noista tohon sarjaan kuuluvista nukeista ja sitten noi selitykset että mitä mikäkin tekee. Tän "Hämiksen" pitäis vangita kaikki verkkoonsa :-)


+ kolme kuvaa tänään tulleesta Modinista. Sieltä saa aina joskus kivasti kaikenmoisia ideoita :-)

Sitten vielä hei osallistukaa arvontaan! ;)

2 kommenttia:

  1. Sulle käy kyllä lasit, oikeesti 8). Mulla ois lasit, mutta en käytä .__. Sulla on kiva blogi, jota on kiva käydä aina välillä katsomassa :'D (toisinkuin mun)

    ..eikös ttypo ole sun sivu?

    VastaaPoista
  2. Oi kiitti :D Mullakin on ollut näitä ennen tosiaan jo yhet lasit, mutta pidin niitä varmaan vaan puoli vuotta, kunnes en enää yhtään tykänny niistä :p

    Ja joo, onhan se mun sivu :)

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)