Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2009

I've been shopping

Okei tänään meen ajoissa nukkuun, koska koulussa oli tänään niin tuskasta liian lyhyitten yöunien jälkeen. Matikantunnilla oli mahdottomuus koittaa pysyä hereillä... En kyllä ymmärrä miten oon saanu tän rytmini tämmöseks :D Asiaa vois auttaa jos pystyisin oleen nukahtelematta päivällä. Mutta ei siitä enempää!


Ootte mahdollisesti huomannut, että multa ei ihan satele kuvia mun päivän asuista. Tähän on pari syytä: en osaa seistä tönöttää kameran edessä oikein mitenkään ja kuvista tulee tärähtäneitä + kierrätän noita asuja melko paljon ja mulla on surullisen vähän käyttökelposia vaatteita, joten uutta nähtävää olis harvoin. Tässä nyt kumminkin tämmönen hieno neljän kuvan viritelmä siitä, miltä näytin tänään. Ostin ton kollarin eilen H&M:stä yheksällä eurolla.


Kollarista jäljelle jääneet suunnilleen 30 euroa sain kulutettua tähän, Friis & Companyn paljettilaukkuun (vai -pussiin öh? :o). Alkuperänen hinta oli 54,90, mutta 50 % -tarran ansiosta sain sen hintaan 27,45. Sääli vaan etten ostanut tätä yhtään aikasemmin, koska tää olis ollut täydellinen kaveri kun olin viime perjantaina teatterissa tähystämässä Vuonna 85 -musikaalia kolmatta kertaa <3


Ja sitten postissa tuli söpö pussukka söpössä kirjekuoressa <3 Voitin tän täältä Jepun järkkäämästä arvonnasta. So cute! :)

PS. Kiitos siitä että tuo kuun alussa laittamani laskuri näyttää jo päälle 1000! Kiitti myös Blogilistalta tilanneille ja 21 stalkkarille, jotka löytyy tuosta sivupalkista ;D <3

2 kommenttia:

  1. tollanen melkein identtinen paljettijuttu oli gina tricotissa alessa 5e...... :(

    VastaaPoista
  2. ei oo todellista! D: tää on jotenkin niin tätä mun tuuria... argh :'DD

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)