Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2009

Kenkälöytö + muuta sälää

Olin kaupungilla keskiviikkona ja sain kulutettua melkein kaikki loputkin rahani. Jäljellä on enää jotain 10€ jos heitän nopeen arvauksen. Vaikka ei sitä alkujaankaan kyllä ollut kauheesti... Niin ja huomenna mennään käymään Ideaparkissa, toivottavasti porukat on valmiita kustantaan jos siellä tulee jotain vastaan :D Vaikka äiten kanssa on päällimäisenä tarkotuksena hakee kangasta koulussa tehtäviin perushameisiin.
Mutta nyt näytän mihin mun vähät rahat on mennyt:
Nilkkurit Spirit Storesta. Oon kattellut näitä vähän aikasemminkin, mutta nyt kun hintalapusta löyty 70% tarra ja alkujaan 49 € maksaneille kengille jäi hintaa enää 14,50 €, ei näitä voinut jättää sinne.

Monokuro Boo tarroja Europehousesta <3___<3 En oo ikuisuuteen ostanut tarroja ja hintaakin näillä söpöyksillä oli vaan 1,90.

Kynsitarroja myös Europehousesta. Luulis että nää kestää kynnellä edes viikon, jos pistää päällyslakkaa päälle, huolimatta siitä mistä ostin :D Makso 2,90.


Niin ja nyt kun koulu on tosiaan taas alkanut, voisin yrittää jatkaa sitä kigurumin tekemistä. Tutoriaali siitä tulee sitten, kun koko haalari on valmis. Tähän saattaa äkkiä vierähtää aika paljonkin aikaa; koulusta kun tykkää nykyään tulla vähän enemmän läksyjä ym. Että sitä omaa aikaa ei oo enää niin paljon. Mutta viikonloppusin voisin ainakin yrittää tehdä parhaani mukaan jotain edistääkseni sen valmistumista. Sitten kun saan kankaat hommattua ja oon varma siitä että kaavat toimii, voin alkaa jäämään koulupäivien jälkeen ompeleen sitä.

Ei muuta selitettävää tällä kertaa, vois kohta suuntailla sänkyä kohti, että jaksaa herätä aamulla sinne Ideaparkkiin. Hyvät viikonloput! :))

4 kommenttia:

 1. eipä ollut paha hinta noin söpöistä kengistä ! tosi kivat :---).

  VastaaPoista
 2. Uih, nuo monokuroboo tarrat on söpöjä ♥_______♥ miunkin pitäis ostaa noita kun pääsee taas europehouseen parin viikon sisällä...

  + et ole ainoa joka kärsii rahapulasta :'D

  VastaaPoista
 3. hiukanko helmi löyty noi kengät, niin nätitkin !!

  VastaaPoista
 4. ★emmi kiitti! :) ja hinta ei tosiaan kirpassu :DD

  Sonja niin on! ♥
  höhh voi meitä köyhiä :--( :D

  masu eikö ookin, kiitti! :D

  VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)