Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Sisustus- ja kigurumitoiveita

Selailin mutterin kaapeista löytyneitä sisustuskirjoja tarkotuksena ettiä ideoita siihen koulun sisustusjakson työhön, mutta taisin vähän eksyä aiheesta, kun aloin taas unelmoida millanen mun huoneesta tulee sitten joskus jos se saatais remontoitua, ennen kun aion muuttaa omaan asuntoon. Näitä nallepitosia seiniä on kateltu kuitenkin ainakin 10 vuotta.

Tein koneella jopa pikaseen melko hienon kollaasin suunnitelmistani:



Punasta, mustaa ja valkosta siis tänne kiitos. Tuon tyylinen sänky on ihan ykkösenä wanted-listalla, musta kattokruunu olis hieno, samoin liukuovivaatekaapit. En vaan haluais siihen mitään lasiovia, vaan mielummin jotkut, mihin sais magneetteja lätkittyä. Tuollasen valkosen roikkuvan säilytyshärpäkkeen omistan jo, ja se on hyvä koti kaikille pehmoleluille, joista ei vaan voi luopua. Kaikki kuvat tässä kollaasissa taisi löytyä Ikean sivuilta.



Sitten oon jo pitkään himoinnut itelleni kigurumia, ja vihdoin keksin että millanen siitä tulisi. Piirsin suunnitelman:



Se on siis tuo lila jänis se suunnitelma, ei tuo perässävedettävä ankkalelu. Tää on mun kuudes jänis (paitsi jos unohdin jonkun), jolla on nimi (Acidmii) ja joka ei oo vaan random vihkoon piirretty sotku. Acidmiin lisäks on olemassa Manson, Göran, Rigord sekä Pee ja Poo :----) Toiset tykkää pääkalloista, joillekin muffinsit on se juttu, mulle taas jänikset :-D Tahtoisin saada Acidmii-kigurumin tehtyä vielä tän vuoden puolella, mutta kattoo nyt miten kiireessä nää kaks kuukautta menee.

PS. Huomenna taas Ideaparkkiin, iskä menee ostaan sieltä jostain jotain ja meen sitten jäniksenä mukaan hakeen itelleni omat Ugg-vibaset poponi 8) Himottelin niitä jo edellisellä reissulla, muttei rahat riittäny sillon... :<

EDIT // Meinas ihan unohtua, täällä arvotaan sulosia kännykkäkoruja :3

2 kommenttia:

  1. Mäkin tahdon sisustaa huoneeni uuteen uskoon, ja tuo sänky haave on ollut ittellänikin jo pari vuotta! Tommonen "sohvasänky" <3

    VastaaPoista
  2. regina:
    Pitää pukilta toivoo uudistettua huonetta nyt kun joulu tulee :----D

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)