Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2008

Time flies like an arrow, fruit flies like a banana

Snoball fite rule #1 - randomille otsikolle randomimpaa jatkoa.

Nyt kävi sillain, että pistin ton pattereilla "toimivan" romun, jonka joku älykkö on nimennyt kameraksi, paketissa postin kautta "hoitoon". Alko pikku hiljaa olla aikakin, koska tais olla takuun umpeenmenopäivä 13. tätä kuuta, tai joskus siinä. Toivottavasti niille selviä mikä riivaaja siellä kamerassa asuu, ja toivottavasti saan sieltä takaspäin jotain vähän toimivamman tapasta. Kattellaan nyt että kauanko tässä pitää koittaa pärjätä kännykän kameralla :D Pari kuvaa sain kumminkin tallennettua ennen kameran pakettiin lyömistä, tässä tämmöstä vanhempien makkarissa (veljen huoneen lisäks talon ainoo huone, jossa ei oo vihreetä seinillä) kuvattua:


klikkaa vähäc isommaks
Koulussa meillä annettiin tuotesuunnittelussa tehtäväks suunnitella kolme hametta ja piirtää niistä kuvat ihmisten päällä, sekä tasokuvat ja piirtelin niitä sitten viikonloppuna, kun luulin että tänään piti olla valmista, mutta ei kun niitä piirrettiin eteenpäin sit viä koulussakin. Oisin taas voinu tehä jotain muuta kouluhommaa, mikä pitäis saada pois alta. Huomenna taas ruotsin sanakoe, enkä mä oo vilkassutkaan sitä sanalistaa, mikä pitäis opetella. Mutta joo ne hameet:


klikkaa tämäkin isommaks


Mitäs tykkäätte tuleeko musta seuraava Vivienne Westwood? :---) Hehe ei vaan, tuo keskimmäinen, me fails :----D Mutta nyt ehkä vilkaseen niitä sanoja ja kirjottaan äikäntunnille jotain referaattiasiaa :--P

Ai niin ps. Kiitos noista 17 tilaajasta Blogilistalla! ♥ Mun edellisellä blogilla ei ollut kun yks ja sekin hylkäs mut lopulta :'')

2 kommenttia:

  1. voisin kans blogias ruveta seuraan kun vaikuttaa taas tosi mielenkiintoselta yksilöltä :3
    noi piirrustukset on hienoja, tykkään ekasta kaikista eniten varmaan

    VastaaPoista
  2. masu:
    kiitti, kiva jos tykkäät n__n

    VastaaPoista

Kommentit on erittäin arvostettuja, kiitos jos jätät sellaisen jälkeesi! :)
Comments are greatly appreciated, thank you for leaving one! :)